Kartë dhuratë

Kartat e dhuratave

- Çfarë do t'i blej babit këtë vit? Çfarë dëshiron mami? A mund të jap përsëri çorape këtë vit?

E njeh veten? Në Bonbona do të gjesh një gamë të gjerë pajisjesh dhe dhuratash, por nëse nuk je e/i sigurt se çfarë të dhurosh, ne dëshirojmë të rekomandojmë një kartë të sigurt: një kartë dhuratë!

Një kartë dhuratë dixhitale vlerësohet gjithmonë dhe me ne në Bonbona, marrësi mund të zgjedhë midis veglave argëtuese dhe emocionuese dhe të gjejë vetëm produktin e duhur që e bën jetën pak më argëtuese ose më të zgjuar.

Karta e dhuratës përdoret nga marrësi duke plotësuar kodin unik që vjen me kartën e dhuratës në arkë.

Kushtet

Karta dhuratë është e vlefshme në Bonbona.al dhe përdoret nga marrësi duke plotësuar kodin 16-shifror (pa hapësira) dhe kodin pin që vjen me kartën e dhuratës në arkë. Karta e dhuratës është e vlefshme për 2 vjet nga data e blerjes. Një kartë dhuratë e skaduar nuk mund të zgjatet ose zëvendësohet me një kartë të re dhuratë. Është e mundur të përdorish disa karta dhuratë për të njëjtën blerje. Karta e dhuratës nuk mund të përdoret për para.