NA KONTAKTO

INFORMACIONI PËR KONTAKT

Ne vlerësojmë komentet e tua dhe mirëpresim kontributin tënd në shërbimin ndaj klientit, produktet, faqen tonë të internetit ose çdo temë tjetër që dëshiron të diskutosh me ne. Komentet dhe sygjerimet e tua vlerësohen shumë. Të lutemi merrni një moment për të plotësuar formularin e dhënë më poshtë. Kontributi jot vlerësohet shumë.

Rr. Kongresi Manastirit, Kompleksi ASL, Porcelan, 1001 Tiranë, Shqipëri

+355 (0) 44 537 787 / +355 (0) 69 382 3 726

kontakt@bonbona.al

Çdo ditë 8:00-16:00