Rreth nesh

Ndiq pasionin tënd dhe suksesi do të të ndjekë

NËSE DËSHIRONI TË NA MBANI

Nëse ke ndonjë pyetje, je e/i mirëpritur të na kontaktosh:

E-mail
kontakt@bonbona.al (pyetje rreth produkteve, porosive, ankesave, etj.) ose info@bonbona.al (çështje të tjera, jo shërbimi ndaj klientit)

Adresa postale
Rr. Barrikadave, 9-Katëshet
Godina 2, Qira 1, Apartamenti 12,
1001 Tiranë, Shqipëri

Telefoni
+355 (0) 44 537 787
+355 (0) 69 382 3 726

Unë jam bllok teksti. Klikoni butonin redakto për të ndryshuar këtë tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur? Quis nostrum exercitationem ullam.