Heqës i pikave të zeza (me 5 koka thithëse )

Lek 2,900.00
Thuaj lamtumirë pikave të zeza kokëfortë dhe përshëndetje lëkurës së përsosur dhe rrezatuese me heqësin tonë të fuqishëm të pikave të zeza. Heqësi ynë inovativ i poreve përdor teknologji të avancuar për të eliminuar në mënyrë efektive pikat e zeza, pikat e bardha, lëkurën e vdekur, puçrrat, yndyrat dhe mbetjet e grimit, duke ju dhënë një eksperiencë të vërtetë pastrimi të thellë pa shkaktur dëme.

Ngjyra: E bardhë

E bardhë

Materiali: ABS

ABS
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-338-WHT
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Rreth Heqësit të pikave të zeza

Thuaj lamtumirë pikave të zeza kokëfortë dhe përshëndetje lëkurës së përsosur dhe rrezatuese me heqësin tonë të fuqishëm të pikave të zeza. Heqësi ynë inovativ i poreve përdor teknologji të avancuar për të eliminuar në mënyrë efektive pikat e zeza, pikat e bardha, lëkurën e vdekur, puçrrat, yndyrat dhe mbetjet e grimit, duke ju dhënë një eksperiencë të vërtetë pastrimi të thellë pa shpenzuar shumë para.

I dizjanuar për t'iu përshtatur të gjitha llojeve të lëkurës, duke përfshirë lëkurën e ndjeshme, të thatë, të përzier dhe të yndyrshme, mjeti ynë i lëvizshëm dhe i rikarikueshëm për heqjen e pikave të zeza është i lehtë për t'u përdorur dhe për ta mbajtur me vete kudo që të shkoni. Për të arritur rezultate optimale, ne rekomandojmë hapjen e poreve tuaja me një peshqir të nxehtë ose avullore për fytyrën përpara se të përdorni heqësin tonë me vakum.

Heqësi ynë natyral i pikave të zeza ofron një zgjidhje të përballueshme dhe pa probleme për të arritur lëkurën pa pika të zeza pa trajtime të shtrenjta ose kimikate të ashpra.

Si përdoret produkti

Heqësi jonë i pikave të zeza heq butësisht papastërtitë dhe parandalon shpërthimet e ardhshme, duke e lënë lëkurën tuaj të pastër, të freskët dhe me shkëlqim. Përdorimi i mjetit tonë për heqjen e pikave të zeza është i lehtë. Së pari, zgjidhni grykën e përshtatshme për llojin e lëkurës tuaj dhe lidhni atë me vakum. Më pas, ndizni pajisjen dhe rrëshqisni butësisht mbi zonat e synuara të fytyrës tuaj, duke shmangur një vend për më shumë se 5 sekonda. Së fundi, përfundoni rutinën tuaj me një peshqir të ftohtë ose një tonik fytyre për të qetësuar dhe shtrënguar poret tuaja.

Mos lejoni që pikat e zeza t'ju pengojnë të arrini lëkurën tuaj më të mirë. Përjetoni fuqinë transformuese të mjetit tonë për heqjen e pikave të zeza dhe thuajini përshëndetje një niveli të ri besimi dhe shkëlqimi.

Informacion shtes
Ngjyra

E bardhë

Materiali

ABS