NA LERË NJË LINE

INFORMAIONI PËR KONTAKT

Ne vlerësojmë komentet tuaja dhe mirëpresim kontributin tuaj në shërbimin ndaj klientit, produktet, faqen tonë të internetit ose çdo temë tjetër që dëshironi të diskutoni me ne. Komentet dhe sugjerimet tuaja vlerësohen shumë. Ju lutemi merrni një moment për të plotësuar formularin e dhënë më poshtë. Kontributi juaj vlerësohet shumë.

Rr. "Barrikadave", 9-Katëshet, Godina 2, Hyrja 1, 1001 Tiranë, Albania

+355 (0) 44 537 787 / +355 (0) 69 382 3 726

kontakt@bonbona.al

Çdo ditë 8:00-16:00