Cookies

Cookies

Cookies janë skedarë të vegjël të dhënash që ruhen në kompjuterin ose smartfonin tuaj dhe veprojnë shumë si një memorie për shfletuesin. Ata e lidhin shfletuesin tuaj me faqen tonë, në mënyrë që ne të dimë, për shembull, cilit klient dhe karrocë blerjesh i përkasin së bashku, ose sa njerëz kanë vizituar faqen tonë - shumë praktike. Herën e parë që vizitoni Bonbona.al, do t'ju pyesin se cilat cookie dëshironi të pranoni. Nëse pendoheni më vonë për cilësimet tuaja të cookie-ve, mund t'i ndryshoni ose fshini ato - lexoni më shumë rreth kësaj më poshtë.

Nëse hasni probleme gjatë blerjeve me ne, për shembull që artikulli që po përpiqeni të shtoni në shportën e blerjes nuk qëndron aty, mund të jetë për shkak se keni zgjedhur të mos pranoni cookie në shfletuesin tuaj.

Mbështetje për SSL

Për të qenë në gjendje të kontrolloni shportën tuaj të blerjeve (me artikujt që dëshironi të blini) në arkë, shfletuesi juaj duhet gjithashtu të mbështesë dhe të ketë aktivizuar mbështetjen SSL, i cili është një protokoll për enkriptimin e informacionit të dërguar midis Bonbona.al së dhe kompjuterit tuaj ose smartphone.

Google ka udhëzime të mira se si të aktivizoni cookies dhe SSL në disa shfletues të ndryshëm. Këtë listë mund ta gjeni në shqip dhe në anglisht.

Statistikat e cookiesve

Ne përdorim statistikat e regjistrave në Bonbona.al, që do të thotë se një sistem mbledh informacion që mund të sigurojë një pamje statistikore se sa vizitorë ka pasur një faqe interneti, nga vijnë vizitorët dhe cilat faqe në Bonbona.al janë vizituar. Ne i përdorim këto statistika për të optimizuar faqen e internetit dhe funksionet e saj.

Kur vizitoni Bonona.al , rrjetet e reklamave dixhitale me të cilat ne bashkëpunojmë mund të vendosin gjithashtu skedarë anonimë për të mbështetur shfaqjen e reklamave me mesazhe marketingu të synuara bazuar në sjelljen e vizitorëve. Informacioni nuk përmban asnjë informacion personal. Nëse nuk dëshironi të merrni këtë lloj reklamimi të personalizuar, mund të vizitoni këtë faqe, e cila ofron mundësinë për të hequr dorë nga shumica e kompanive që përdorin këtë lloj metode marketingu. (Kjo nuk ju pengon të shihni reklama, por parandalon që reklamat të personalizohen në këtë mënyrë).

Ne përdorim gjithashtu cookie për:

Përmirësuar faqen e internetit dhe sigurohuni që shërbimet e faqes së internetit të përdoren plotësisht

Njohur përdoruesit që na kanë vizituar më parë

Matur trafikun dhe shitjet në Bonbona.al

Ne përdorim gjithashtu cookie për:

Përmirësuar faqen e internetit dhe sigurohuni që shërbimet e faqes së internetit të përdoren plotësisht

- Njohur përdoruesit që na kanë vizituar më parë

- Matur trafikun dhe shitjet në Bonbona.al

- Reklamim të synuar për vizitorë unikë

Si mund të fshij cookies?

Jeni penduar që keni pranuar më parë cookies? Gjithmonë keni mundësinë të ndryshoni cilësimet dhe të fshini skedarët nga kompjuteri ose smartphone. Kjo mund të bëhet, për shembull, në mënyrën e mëposhtme: në Chrome, cookie-t fshihen nën menynë "Cilësimet" -> "Pastro informacionin e webfaqes", ku shënoni "Cookies dhe të dhëna të tjera të webfaqes", dhe në Internet Explorer, ju fshini cookies në menynë "Vegla" - > "Siguria" -> "Fshi Historinë e Shfletimit".

Disa arsye për të dashur cookies:

Ata i tregojnë faqes së internetit nëse jeni regjistruar apo jo

Ata na tregojnë se çfarë vendosni në karrocën tuaj të blerjeve (po sikur të merrnit të dikujt tjetër, do të ishte vërtet e çrregullt?! Faleminderit cookies që mbani shënim karrocat e blerjeve!)

Ata e kuptojnë atë që po shikoni në uebsajt, kështu që ju nuk e shihni "Bajpall" si një rekomandim për ju kur në fakt po shikonit gamën tonë të çokollatës