Pyetjet më të shpeshta

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Këtu janë përgjigjet për të gjitha pyetjet e zakonshme

Porositë

Në çfarë monedhe janë porositë tuaja?

Çmimet tregohen dhe tarifohen në LEK, EURO dhe MKD.

Monedha përcaktohet nga rajoni juaj i transportit dhe faqja ku jeni. Prandaj, ju lutemi sigurohuni që jeni në faqen e duhur duke kontrolluar përzgjedhësin e rajonit të transportit që është në menynë në të djathtë.

Cili është statusi i porosisë sime?

Pasi porosia juaj të jetë dërguar nga magazina jonë, do të merrni një email me një numër gjurmimi. Ju lutemi përdorni këtë për të ndjekur tranzitin dhe për të parë statusin e porosisë tuaj.

A mund ta ndryshoj apo anuloj porosinë time pasi ta kem vendosur?

Jo, ne nuk mund të anulojmë ose të bëjmë ndonjë ndryshim në porosinë tuaj pasi të jetë vendosur dhe konfirmuar. Prandaj, ju kërkojmë të kontrolloni dy herë të dhënat tuaja përpara se të bëni porosinë tuaj.

A mund të ndryshoj kontaktin dhe informacionin e transportit në porosinë time pasi ta kem vendosur atë?

Jo, ne nuk mund të bëjmë asnjë ndryshim në porosinë tuaj pasi të jetë vendosur dhe konfirmuar. Prandaj, ju kërkojmë të kontrolloni dy herë të dhënat tuaja përpara se të bëni porosinë tuaj.

Unë nuk kam marrë një konfirmim porosie - e keni marrë porosinë time?

Ne dërgojmë gjithmonë konfirmimin e porosisë dhe konfirmimin e dorëzimit në adresën e postës elektronike që keni specifikuar gjatë porosisë. Kontrolloni dy herë që emailet tona të mos përfundojnë në postën tuaj të padëshiruar ose në kutinë e postës sociale (disa shërbime të postës elektronike ndonjëherë mendojnë se është gabimisht një gazetë).

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Kam marrë një faturë / paratë janë tërhequr nga llogaria ime - por nuk mund të gjej konfirmimin e porosisë sime

Nëse keni zgjedhur pagesën me faturë, ju e bëni pagesën përpara se paketa të largohet nga magazina jonë. Paratë mbahen në llogarinë tuaj në lidhje me blerjen tuaj në faqen tonë, por vetëm kur porosia ka një numër përcjellës, një porosi dërgohet në bankën tuaj që paratë të tërhiqen. Mund të duhen 1-2 ditë derisa paratë të tërhiqen përfundimisht nga llogaria.

Ne gjithmonë dërgojmë një konfirmim porosie në adresën e emailit që keni futur kur bëni porosinë. Kontrolloni dy herë që konfirmimi të mos ketë përfunduar në postën tuaj të padëshiruar ose në kutinë e postës sociale (disa shërbime të postës elektronike ndonjëherë gabimisht mendojnë se është një gazetë).

Nuk morët përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Porosia ime është dorëzuar, por nuk mund ta gjej.

Nëse nuk mund ta gjeni paketën tuaj, ne ju rekomandojmë që fillimisht të kontaktoni kompaninë e transportit për të kërkuar një vërtetim të dorëzimit, si dhe të pyesni fqinjët/shoqet e shtëpisë nëse e kanë mbajtur paketën në emrin tuaj.

Nëse ende nuk mund ta gjeni paketën tuaj, ne jemi të lumtur t'ju ndihmojmë më tej. Ju lutemi dërgoni me email ekipin tonë të shërbimit të klientit në contact@bonbona.al. Ne gjithmonë rekomandojmë klientët tanë të nënshkruajnë për dorëzimin e paketës së tyre.

Pagesa

Nga cilat mënyra të ndryshme pagese mund të zgjedh?

Kur jeni duke blerë me ne, mund të zgjidhni nga opsionet e mëposhtme:

  • Para në dore gjatë dorëzimit
  • Bak Transfer - Faturë
  • Master Card
  • Visa
  • PayPal
Si mund ta marr faturën time?

Ju mund ta shkarkoni faturën tuaj direkt nga faqja jonë. Ju mund ta gjeni faturën në fund të faqes së pagesës. Sapo të paguani faturën, produkti juaj do të dërgohet nga magazina jonë.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Nuk mund ta shkarkoj faturën time

Nëse nuk jeni në gjendje të shkarkoni faturën tuaj, na kontaktoni në contact@bonbona.al dhe ne do të dërgojmë një faturë të re në adresën tuaj të emailit.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? eni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Porosia ime nuk ka ardhur ende, pse i keni tërhequr tashmë paratë?

Kur bëni një porosi, paratë tërhiqen nga ne. Pasi na janë tërhequr paratë, ne e paketojmë porosinë dhe ia dorëzojmë agjentit të TNT Albania. Ju do të merrni një numër gjurmues nga ne. Kjo zakonisht zgjat 1-2 ditë. Megjithatë, ndonjëherë ka vonesa që do të thotë se paketa nuk arrin për arsye të ndryshme, edhe pse pagesa është kryer. Më pas duhet të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë.

Aty qëndron se porosia po përpunohet, por unë tashmë e kam marrë porosinë time

Për arsye të ndryshme teknike mund të ndodhë që të ketë probleme me përditësimin e sistemit të pagesave. Më pas kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndjekim këtë çështje dhe do t'ju ndihmojmë me një përditësim.

Dorëzimi

Nuk mund ta gjej vendin tim kur bëj blerje

Për momentin, ju jeni në faqen shqiptare. Nëse nuk jetoni në Shqipëri, ju lutemi gjeni përzgjedhësin e rajonit të transportit.

Në kompjuterin tuaj – Në këndin e sipërm djathtas, do të gjeni përzgjedhësin tonë të rajonit të transportit. Arsyeja për opsionet e ndryshme janë për transportin, taksat, etj.

Nga dërgoni?

Dërgojmë nga magazina jonë që ndodhet në Tiranë.

Çfarë opsionesh transporti ofroni?

Ne ofrojmë opsionin e mëposhtëm të korrierit dhe transportit:

  • TNT Albania
Sa kushton transporti?

Ofrojmë transport falas për të gjitha porositë mbi 5000 LEK. Nëse nuk e kaloni këtë shumë, kostoja e transportit dhe opsionet tuaja do të shfaqen në arkë.

Kur do të dërgohet porosia ime?

Nëse dëshironi që paketa juaj të dërgohet në të njëjtën ditë nga magazina jonë, ky afat vlen për kohën kur duhet ta kishit bërë porosinë tuaj më së voni:

TNT Albania në orën 14.00

Ju lutemi vini re se produktet tona të personalizuara kanë një kohë më të gjatë të dorëzimit një ditë.

Nuk keni marrë një përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Sa kohë do të duhet që porosia ime të arrijë?

Dorëzimi i porosisë suaj do të zgjasë 1-14 ditë pune, në varësi të opsionit të transportit që keni zgjedhur në arkë.

Ju mund të shihni se sa ditë para se të vendosni porosinë tuaj, do të marrë dërgesa në arkë.

A mund ta gjurmoj porosinë time?

Po, të gjitha dërgesat tona janë të gjurmueshme dhe ju mund ta ndiqni porosinë tuaj online! Në konfirmimin e dorëzimit që merrni me e-mail, do të gjeni një lidhje për të ndjekur dërgesën tuaj me TNT Albania dhe gjithashtu është numri i paketës suaj.

Duke qenë se disa porosi mund të ndahen në më shumë se 1 paketë, ju rekomandojmë që të kontrolloni me kujdes nën "Gjurmo paketën tuaj" për të parë nëse porosia përmban numra të shumtë gjurmues.

Nuk morët përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Kam marrë produkte të gabuara - a keni dërguar paketën e gabuar?

Nuk e keni marrë atë që keni porositur, edhe pse emri juaj është në paketë? Atëherë ndoshta ka pasur një gabim në magazinën tonë dhe kërkojmë falje për atë që ndodhi! Shtypni këtu dhe regjistroni se keni marrë porosinë e gabuar. Sigurisht që ne do t'ju dërgojmë një paketë të re me përmbajtjen e duhur sa më shpejt të jetë e mundur. Kur regjistroni rastin tuaj, ne dëshirojmë që ju të bashkëngjitni fotografi të përmbajtjes së paketës që keni marrë, në mënyrë që ne ta përpunojmë çështjen sa më pa probleme. Ju lutemi vini re se duhet të shkruani numrin tuaj dhe të njëjtën adresë emaili që keni përdorur kur keni bërë porosinë tuaj.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Po nëse porosia ime nuk ka mbërritur?

Nëse porosia juaj nuk ka mbërritur, ju lutemi kërkoni numrin tuaj të përcjelljes në emailin e konfirmimit të dërgesës që ju është dërguar. Nëse ende nuk mund ta gjeni porosinë tuaj, ju lutemi na dërgoni email në contact@bonbona.al dhe ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë.

Unë kam marrë një mesazh për një dërgesë, por nuk kam porositur asgjë nga ju

Kjo mund të jetë për shkak të disa arsyeve të ndryshme. Ose mund të jetë që dikush që njihni ka porositur një dhuratë për ju, ose mund të jetë për shkak se dikush ka futur aksidentalisht numrin e gabuar të telefonit kur ka porositur, në mënyrë që njoftimi t'ju ka ardhur në vend të klientit. Për sa kohë që keni marrë vetëm një njoftim (dhe jo një kërkesë për pagesë), është mirë të merrni paketën, pasi mund të jetë një dhuratë për ju. Nëse ndiheni ende të pasigurt, jeni gjithmonë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin e klientit dhe ne do të kontrollojmë nëse paketa ju është dërguar ose nëse duket se dikush ka futur numrin e gabuar të telefonit.

Pakoja ime duket se peshon shumë pak, a është e gjithë porosia?

Ndonjëherë na duhet të ndajmë një porosi në disa pako. Për shembull, mund të jetë për shkak se një nga produktet që keni porositur peshon shumë (për shembull, një batanije me peshë). Pastaj pjesa tjetër e produkteve që keni porositur do të dërgohen në një paketë dhe produkti i rëndë në një paketë të veçantë.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj?

Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Si dorëzohet porosia ime?

Në arkë ju informojmë se dërgesa juaj do të bëhet në shtëpi nëpërmjet agjentit të TNT Albania. Koha jonë e rregullt e dorëzimit është 1-14 ditë dhe është e vlefshme vetëm kur dërgesa juaj është me ngarkesë.

Mënyra e dorëzimit e dhënë në arkë është ajo që zbatohet.

Nuk morët përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

A ofroni dërgesë në shtëpi?

Sigurisht! Ne ofrojmë dërgesë në shtëpi me TNT Albania.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Nuk kam marrë një njoftim, a mund ta marr ende paketën time?

Nëse, kundër gjasave, nuk keni marrë një njoftim me SMS ose email nga TNT Albania, por mund të shihni përmes ndjekjes se paketa ka mbërritur në adresën tuaj, kontaktoni shërbimin e klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë.

Nuk kam kohë të marr paketën time, a mund ta zgjas kohën në agjent?

Kontaktoni shërbimin ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë të zgjasni kohën që paketa mbetet me agjentin.

Unë kam marrë një mesazh për një dërgesë, por nuk kam porositur asgjë nga ju

Kjo mund të jetë për shkak të disa arsyeve të ndryshme. Ose mund të jetë që dikush që njihni ka porositur një dhuratë për ju, ose mund të jetë për shkak se dikush ka futur aksidentalisht numrin e gabuar të telefonit kur ka porositur, në mënyrë që njoftimi t'ju ka ardhur në vend të klientit. Për sa kohë që keni marrë vetëm një njoftim (dhe jo një kërkesë për pagesë), është mirë të merrni paketën, pasi mund të jetë një dhuratë për ju. Nëse ndiheni ende të pasigurt, jeni gjithmonë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin e klientit dhe ne do të kontrollojmë nëse paketa ju është dërguar ose nëse duket se dikush ka futur numrin e gabuar të telefonit.

Pakoja ime duket se peshon shumë pak, a është e gjithë porosia?

Ndonjëherë na duhet të ndajmë një porosi në disa pako. Për shembull, mund të jetë për shkak se një nga produktet që keni porositur peshon shumë ose ka volum të madh. Pastaj pjesa tjetër e produkteve që keni porositur do të dërgohen në një paketë.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Kthim dhe Shkëmbim

Unë dua të bëj një kthim. Cila është politika juaj e kthimit?
  • Artikujt duhet të kthehen brenda 7 ditëve pune nga marrja e paketës. Artikujt e kthyer duhet të jenë të papërdorura me etiketat e sigurisë dhe të padëmtuara brenda paketimit origjinal për t'u kualifikuar për kthim. Artikujt e përdorur, të dëmtuar, të ndotur ose të ndryshuar në çfarëdo mënyre, mund të refuzohen dhe t'i kthehen klientit.
  • Për të bërë një kthim, së pari njoftoni se dëshironi të bëni një kthim në faqen tonë të kthimit. Në faqen e kthimit, ju lutemi plotësoni formularin e kthimit. Në formularin e dhënë, do t'ju duhet të shkruani emrin dhe adresën tuaj të emailit, por gjithashtu të përshkruani arsyen pse dëshironi të ktheni produktin(ët). Kur të keni dorëzuar formularin tuaj të kthimit, ne do t'ju dërgojmë me email udhëzimet e transportit në një email të veçantë.
  • Pasi të marrim artikullin tuaj të kthyer në magazinën tonë, ne kryejmë një kontroll të plotë  të cilësisë për të siguruar gjendjen e artikullit. Sapo artikulli të ketë mbërritur dhe të kalojë kontrollin tonë të cilësisë, ne përpunojmë menjëherë porosinë tuaj të shkëmbimit. Kjo siguron që ju të merrni artikullin tuaj të dëshiruar në kohën e duhur, duke ju lejuar të shijoni blerjen tuaj të re sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi vini re se do të merrni një e-mail me një lidhje përcjellëse sapo të dërgohet porosia juaj e shkëmbimit.
  • Ju lutemi vini re se rimbursimet do të bëhen në mënyrën origjinale të pagesës dhe se kostoja e transportit për kthim është 300 LEK.
Sa kushton për të bërë një kthim?

Ju lutemi vini re se ju si klient jeni përgjegjës për tarifat e transportit të kthimit nëse ndryshoni mendje brenda 1 dite nga marrja e porosisë tuaj. Por nëse e verifikoni produktin në prani të dorëzimit dhe refuzoni porosinë, atëherë nuk jeni përgjegjës për tarifën e ngarkesës.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

A mund të bëj një kthim edhe nëse kam hapur paketën?

Nëse nuk jeni të kënaqur me blerjen tuaj, mund ta ktheni lehtësisht produktin tuaj brenda 7 ditëve nga marrja e porosisë. Ju lutemi, megjithatë, kini parasysh se paketimi duhet të hapet në mënyrë që të mund të testoni produktin, ne duam që dëmtimi i paketimit të jetë sa më minimal. Nëse produkti është i dëmtuar, ne kemi të drejtë të vlerësojmë se sa është ulur vlera e shitjes dhe ta zbresim këtë shumë nga rimbursimi. Produktet që nuk mund të kthehen pas prishjes së ambalazhit janë: produkte intime, produkte higjienike, të brendshme, produkte ku është thyer vula nga konsumatori, kufje, produkte kozmetike etj. Kthimi zgjat 14 ditë për t'u përpunuar.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktonishërbimin tonë ndaj klientitdhe ne do t'ju ndihmojmë!

Ku duhet ta dërgoj kthimin tim?

Nëse e keni regjistruar rastin tuaj në faqen e kthimit, adresa e kthimit është tashmë në shënimin e transportit. Ne do të organizojmë një dërgesë kthimi me agjentin e TNT Albania.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktonishërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Sa kohë duhet që kthimi im të përpunohet?

Nga momenti kur raportoni rastin tuaj, keni 7 ditë kohë për ta kthyer produktin. Dërgojeni produktin të paketuar mirë në kutinë origjinale me paketimin e jashtëm. Nëse e dërgoni produktin 1 ditë më vonë pasi keni marrë porosinë, ju si klient jeni përgjegjës për transportin e kthimit, i cili në këtë rast kushton 300 LEK. Ju duhet të jeni në gjendje të vërtetoni se e keni dërguar produktin sipas kërkesës, kështu që gjithmonë kërkoni një faturë nga agjenti. Ne do t'ju kthejmë paratë brenda 14 ditëve në rast anulimi në rast vonese dhe ankese.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Kam paguar faturën për një artikull që dua ta kthej, çfarë ndodh tani?

Mos u shqetësoni nëse keni bërë pagesën, por ende dëshironi ta ktheni produktin! Ne trajtojmë kthimin dhe lëshojmë një rimbursim brenda 14 ditëve.
Nëse keni zgjedhur pagesën e faturës si metodën tuaj të pagesës, ne do të bëjmë rimbursimin në llogarinë e saktë nga e cila keni paguar për porosinë.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktonishërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Si do të më kthehen paratë?
{"type":"root","children":[{"type":"paragraph","children":[{"type":"text","value":"Ne trajtojmë kthimin dhe lëshojmë një rimbursim brenda 14 ditëve.\n1. Nëse keni zgjedhur të paguani faturën, ne do ta bëjmë rimbursimin pikërisht në llogarinë nga e cila keni bërë pagesën e porosisë.\n2. Nëse e keni kryer pagesën në momentin që keni marrë porosinë, paratë do t'ju kthehen brenda 1-3 ditësh nga korrieri."}]},{"type":"paragraph","children":[{"type":"text","value":"Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni"},{"type":"link","url":"/pages/contact","title":"Contact","target":null,"children":[{"type":"text","value":"shërbimin tonë ndaj klientit "}]},{"type":"text","value":"dhe ne do t'ju ndihmojmë!"}]}]}
A mund ta ndërroj porosinë/madhësinë time?

Po, mund ta ndërroni artikullin tuaj në një madhësi ose ngjyrë tjetër, nëse është në magazinë. Nëse madhësia që kërkoni është jashtë stokit, ju lutemi bëni një kthim.

A ofroni shkëmbime falas?

Po, ne ofrojmë një (1) shkëmbim falas për porosi.

Kur e marr artikullin tim të këmbimit?

Pasi të marrim artikullin tuaj të kthyer në magazinën tonë, ne kryejmë një kontroll të plotë të kontrollit të cilësisë për të siguruar gjendjen e tij. Sapo artikulli të ketë mbërritur dhe të kalojë kontrollin tonë të cilësisë, ne përpunojmë menjëherë porosinë tuaj të shkëmbimit. Kjo siguron që ju të merrni artikullin tuaj të dëshiruar në kohën e duhur, duke ju lejuar të shijoni blerjen tuaj të re sa më shpejt të jetë e mundur.

Ju lutemi vini re se do të merrni një e-mail me një lidhje përcjellëse sapo të dërgohet porosia juaj e shkëmbimit.

A i rimbursoni shpenzimet e transportit?

Jo, ne nuk i kthejmë shpenzimet e transportit. Tarifa e transportit të ngarkuar në check-out mbulon transportin dhe trajtimin e kompanisë së transportit. Prandaj, këto kosto nuk mund të rimbursohen.

Ankesat

Produkti është i prishur, si mund të bëj një ankesë?

Nëse artikulli juaj është dëmtuar ose thyer, ju lutemi filloni një ankesë duke plotësuar formularin. Në mënyrë që rasti juaj të përpunohet shpejt dhe me efikasitet, ju kërkojmë që të plotësoni formularin sa më të plotë dhe të detajuar. Ne gjithashtu e vlerësojmë nëse do të dërgonit foto të produktit.

Ju lutemi vini re se procesi i ankesave nuk përfshin opsionin për të shkëmbyer një artikull.
Sipas ligjit, mallrat duhet të reklamohen brenda asaj që quhet 'kohë e arsyeshme' pasi të jetë zbuluar defekti. Ne gjithmonë rekomandojmë që të reklamoni një artikull të pasaktë ose të dëmtuar sa më shpejt të jetë e mundur.

 Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktonishërbimin tonë ndaj klientitdhe ne do t'ju ndihmojmë!

A marr një artikull të ri apo paratë në rast ankese?

Kur regjistroni ankesën tuaj këtu, ju keni mundësinë të zgjidhni nëse dëshironi një produkt të ri apo paratë tuaja të kthehen.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

A duhet ta kthej produktin për të cilin jam ankuar?

Kur të keni regjistruar ankesën tuaj, do të merrni informacion nëse produkti i prishur duhet të na kthehet menjëherë ose nëse duhet të prisni derisa t'ju kontaktojmë. Nëse do ta ktheni produktin drejtpërdrejt, do të merrni një fletë transporti kthimi dhe informacion se si ta bëni këtë në lidhje me regjistrimin e ankesës suaj. Ju lutemi dërgoni një foto/video të gabimeve.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Nuk kam një faturë, a mund ta përdor akoma garancinë?

Nëse e keni blerë artikullin në dyqanin tonë të internetit, numri juaj i telefonit ose adresa e emailit është e mjaftueshme që ne të përpunojmë porosinë tuaj, kontaktoni shërbimin e klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë.

A kushton ndonjë gjë për të kthyer një artikull të reklamuar?

Jo, ne paguajmë transportin e kthimit në rast kthimi për shkak të një ankese.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Sa kohë është periudha juaj e garancisë?

Ju keni një garanci 2 javë për të gjitha produktet.

 Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktonishërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

A vlen garancia nëse e kam hapur paketën?

Ju keni të drejtë të hapni paketimin për të kontrolluar nëse produkti funksionon, kjo nuk ndikon në garancinë.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Po sikur të mos pajtohemi?

Në rast mosmarrëveshjeje, është politika jonë të ndjekim rekomandimet e Bordit të Përgjithshëm të Ankesave. Në rast të një mosmarrëveshjeje kombëtare, ne i referohemi kryesisht Bordit të Përgjithshëm të Ankesave.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!