Pagesa

Pagesa

Në Bonbona, ne u ofrojmë klientëve tanë një sërë mënyrash pagese për të zgjedhur, duke u përshtatur me preferenca të ndryshme. Këto metoda përfshijnë shërbim me para në dorëzim, faturimin dhe pagesat me kartë krediti.

Shërbimi me para në dorëzim

Me "Shërbimin me para në dorëzim", ju keni fleksibilitetin për të shlyer pagesën kur të merrni porosinë tuaj. Thjesht zgjidhni këtë opsion gjatë procesit të arkëtimit në ekranin e pagesës. Kur korrieri të mbërrijë me paketën tuaj, ju do të bëni pagesën dhe vetëm atëherë mund të merrni në zotërim paketën tuaj.

Pagesa nëpërmjet faturës

Zgjedhja e "Pagesës nëpërmjet faturës" ju lejon të bëni pagesën tuaj paraprakisht, duke mbuluar si koston e produktit ashtu edhe tarifat e transportit. Pasi të përpunohet pagesa juaj, ju jeni të lirë të merrni paketën tuaj kur korrieri të mbërrijë me të.

Pagesa me kartë krediti

Për lehtësi të shtuar, ne ofrojmë gjithashtu pagesa direkte me kartë krediti. Ju mund të zgjidhni të paguani shumën e plotë, duke përfshirë koston e produktit dhe tarifat e transportit, përpara. Pasi pagesa juaj të përpunohet me sukses, do të keni mundësi të merrni paketën tuaj kur korrieri të arrijë me të.

Në Bonbona, ne përpiqemi të ofrojmë një shumëllojshmëri mënyrash pagese për t'iu përgjigjur preferencave tuaja të ndryshme.