Kthim & Shkëmbim

Kthime & Shkëmbime

Në Bonbona, kënaqësia juaj është në qendër të gjithçkaje që bëjmë. Ndërsa ne sinqerisht shpresojmë se produktet tona do t'i tejkalojnë pritjet tuaja, ne e kuptojmë se mund të ketë raste kur ato nuk arrijnë plotësisht në shenjë. Në raste të tilla, jini të sigurt se ne jemi këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap të rrugës.

Ne e kuptojmë se ndonjëherë, pavarësisht nga përpjekjet tona më të mira, një produkt mund të mos jetë saktësisht ai që prisnit. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një politikë kthimi pa probleme, duke ju lejuar të ktheni artikujt brenda 7 ditëve nga marrja e porosisë tuaj.

Por angazhimi ynë shkon përtej vetëm kthimit. Ne gjithashtu ofrojmë ndihmë gjithëpërfshirëse për shkëmbimet. Pavarësisht nëse keni nevojë të ktheni artikuj të padëshiruar, të raportoni produkte të dëmtuara ose të adresoni ndonjë shqetësim tjetër me porosinë tuaj, kjo faqe shërben si shoqëruesi juaj i besueshëm për të lundruar procesin pa probleme. Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që përvoja juaj me Bonbona të mbetet po aq e këndshme sa produktet që ne ofrojmë.

Si mund t'i kthej produktet nëse pendohem?

Si mund t'i kthej produktet nëse pendohem?

  • Filloni duke na njoftuar për qëllimin tuaj për të kthyer një produkt në faqen tonë të dedikuar të kthimit. Në këtë faqe, do të gjeni një formular të përshtatshëm për përdoruesit. Ju lutemi jepni emrin tuaj, adresën e emailit dhe një shpjegim të shkurtër se pse dëshironi të ktheni produktin(ët).
  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit do të shqyrtojë menjëherë kërkesën tuaj dhe do t'ju ofrojë udhëzime të mëtejshme.
  • Paketoni në mënyrë të sigurt produktin(ët) që keni ndërmend të ktheni në një kuti transporti të përshtatshëm. Ju lutemi vini re se artikujt e kthyer duhet të jenë në gjendjen e tyre origjinale, të patëmetë dhe duhet të jenë të mbyllura në paketimin e tyre origjinal të kartonit të pahapur. Fatkeqësisht, ne nuk mund të bëjmë rimbursime për artikujt që nuk i plotësojnë këto kritere. Sigurohuni që të printoni etiketën e kthimit, e cila duhet të përfshijë numrin tuaj të porosisë, dhe ta vendosni brenda paketës.
  • Do të koordinojmë dërgesën e kthimit me një agjent nga TNT Albania. Nëse ndryshoni mendje brenda 1 dite nga marrja e porosisë tuaj, ju jeni përgjegjës për kostot e transportit të kthimit. Megjithatë, nëse e kontrolloni produktin pas marrjes në prani të korrierit dhe zgjidhni të refuzoni porosinë, nuk do të jeni përgjegjës për tarifën e transportit. Për të mbrojtur kthimin tuaj, ne rekomandojmë përdorimin e një metode transporti të gjurmueshme me mbulim sigurimi.

Pasi kthimi juaj të arrijë në magazinë tonë, ne do t'ju njoftojmë menjëherë me email. Më pas do të përpunojmë kthimin dhe do të lëshojmë një rimbursim brenda 14 ditëve.

Detajet e rimbursimit:

  • Nëse keni zgjedhur pagesën e faturës, rimbursimi juaj do të kreditohet në të njëjtën llogari nga e cila keni bërë fillimisht pagesën për porosinë tuaj.
  • Nëse keni bërë një pagesë të menjëhershme me marrjen e porosisë tuaj, rimbursimi juaj do të përpunohet brenda 1-3 ditëve nga korrieri.

Për çdo pyetje ose ndihmë shtesë në lidhje me kthimin e produktit, ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë të shërbimit të klientit. Ne jemi këtu për të ofruar udhëzime dhe mbështetje.
Si të filloni një shkëmbim për artikujt

Si të filloni një shkëmbim për artikujt


Në Bonbona, ne e kuptojmë se ndonjëherë ju mund të keni nevojë për një madhësi ose ngjyrë të ndryshme për t'iu përshtatur në mënyrë të përkryer preferencave tuaja. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një proces të thjeshtë dhe të përshtatshëm shkëmbimi për të siguruar kënaqësinë tuaj të plotë me blerjen tuaj. Ju lutemi rishikoni informacionin e mëposhtëm për të mësuar se si të filloni një shkëmbim pa mundim.

Pranueshmëria për shkëmbim:

Ju mund ta ndërroni artikullin tuaj me një madhësi ose ngjyrë tjetër, me kusht që artikulli i dëshiruar të jetë aktualisht në magazinë në magazinë tonë. Nëse artikulli me të cilin dëshironi të shkëmbeni është i mbaruar, ju lutemi që të konsideroni kthimin e artikujve në vend të kësaj.

Një shkëmbim falas për porosi:

Ne jemi të kënaqur të ofrojmë një (1) shkëmbim falas për çdo porosi, duke ju lejuar të bëni rregullimet që ju nevojiten për të shijuar në maksimum blerjen tuaj të re.

Procesi efikas i shkëmbimit:

Pasi të marrim artikullin që dëshironi të shkëmbeni në magazinën tonë, ekipi ynë i përkushtuar kryen një kontroll të përpiktë të kontrollit të cilësisë për të siguruar që është në gjendjen e tij origjinale. Sapo artikulli kalon standardet tona të cilësisë, ne përpunojmë me shpejtësi porosinë tuaj të shkëmbimit. Kjo siguron që të merrni menjëherë artikullin tuaj të dëshiruar, duke ju lejuar të shijoni zgjedhjen tuaj të re pa vonesë.

Qëndroni të informuar me gjurmimin:

Për t'ju mbajtur të informuar për statusin e shkëmbimit tuaj, do të merrni një njoftim me email që përmban një lidhje përcjellëse sapo të dërgohet porosia juaj e shkëmbimit.

Termat dhe Kushtet e Shkëmbimit:

Afati kohor: Për blerjet online, keni 7 ditë nga data kur porosia juaj është dërguar për të nisur një shkëmbim.

Gjendja e artikullit: Artikujt që synoni të shkëmbeni duhet të jenë në gjendjen e tyre origjinale, të pacenuar dhe duhet të mbajnë të gjitha etiketat e bashkangjitura.

Shkëmbimi rajonal: Ju lutemi që të përpunoni shkëmbimin në të njëjtin rajon ku keni bërë fillimisht blerjen tuaj.

Procesi i lehtë i shkëmbimit:

  • Filloni procesin tuaj të shkëmbimit duke na njoftuar për qëllimin tuaj në faqen tonë të dedikuar të shkëmbimit. Këtu do të gjeni një formular të përshtatshëm për përdoruesit ku mund të jepni emrin tuaj, adresën e emailit dhe një shpjegim të shkurtër se përse dëshironi të shkëmbeni produktin(ët). Për më tepër, ju lutemi specifikoni ngjyrën dhe madhësinë e dëshiruar që dëshironi në këmbim të artikujve që po ktheni.
  • Ekipi ynë efikas i shërbimit ndaj klientit do të shqyrtojë menjëherë kërkesën tuaj dhe do t'ju ofrojë udhëzime gjithëpërfshirëse për të lehtësuar shkëmbimin tuaj.
  • Paketoni në mënyrë të sigurt produktin(ët) që planifikoni të shkëmbeni në një kuti transporti të përshtatshëm. Mos harroni, artikujt e shkëmbyer duhet të jenë në gjendjen e tyre origjinale, të pandryshuar dhe duhet të mbeten të mbyllura në paketimin e tyre origjinal, të pahapur prej kartoni. Ju lutemi printoni etiketën e shkëmbimit, duke përfshirë numrin tuaj të porosisë, dhe përfshijeni brenda paketës.
  • Ne do të koordinojmë dërgesën e shkëmbimit me një përfaqësues nga TNT Albania, duke siguruar një proces shkëmbimi të qetë dhe në kohë.

Në Bonbona, kënaqësia juaj është prioriteti ynë dhe ne jemi të përkushtuar që ta bëjmë procesin e shkëmbimit sa më të qetë. Nëse keni pyetje të mëtejshme ose keni nevojë për ndihmë, ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë të dedikuar të shërbimit ndaj klientit.

Regjistroni rastin tuaj në Bonbona