Cookies

Cookies janë skedarë të vegjël të dhënash që ruhen në kompjuterin ose smartfonin tënd dhe veprojnë shumë si një memorie për shfletuesin. Ata e lidhin shfletuesin tënd me faqen tonë, në mënyrë që ne të dimë, për shembull, cilit klient dhe karrocë blerjesh i përkasin së bashku, ose sa njerëz kanë vizituar faqen tonë - shumë praktike. Herën e parë që vizito Bonbona.al, do të pyesin se cilat cookie dëshiron të pranosh. Nëse pendohesh më vonë për cilësimet e tua të cookie-ve, mund t'i ndryshosh ose fshish ato - lexo më shumë rreth kësaj më poshtë.

Nëse has probleme gjatë blerjeve me ne, për shembull që artikulli që po përpiqesh të shtosh në shportën e blerjes nuk qëndron aty, mund të jetë për shkak se ke zgjedhur të mos pranosh cookie në shfletuesin tënd.

Mbështetje për SSL

Për të qenë në gjendje të kontrollosh shportën tënd të blerjeve (me artikujt që dëshiro të blesh) në arkë, shfletuesi jot duhet gjithashtu të mbështesë dhe të ketë aktivizuar mbështetjen SSL, i cili është një protokoll për enkriptimin e informacionit të dërguar midis Bonbona.al së dhe kompjuterit tënd ose smartphone.

Google ka udhëzime të mira se si të aktivizosh cookies dhe SSL në disa shfletues të ndryshëm. Këtë listë mund ta gjesh në shqip dhe në anglisht.

Statistikat e cookiesve

Ne përdorim statistikat e regjistrave në Bonbona.al, që do të thotë se një sistem mbledh informacion që mund të sigurojë një pamje statistikore se sa vizitorë ka pasur një faqe interneti, nga vijnë vizitorët dhe cilat faqe në Bonbona.al janë vizituar. Ne i përdorim këto statistika për të optimizuar faqen e internetit dhe funksionet e saj.

Kur viziton Bonona.al , rrjetet e reklamave dixhitale me të cilat ne bashkëpunojmë mund të vendosin gjithashtu skedarë anonimë për të mbështetur shfaqjen e reklamave me mesazhe marketingu të synuara bazuar në sjelljen e vizitorëve. Informacioni nuk përmban asnjë informacion personal. Nëse nuk dëshiron të marrësh këtë lloj reklamimi të personalizuar, mund të vizitosh këtë faqe, e cila ofron mundësinë për të hequr dorë nga shumica e kompanive që përdorin këtë lloj metode marketingu. (Kjo nuk të pengon të shohësh reklama, por parandalon që reklamat të personalizohen në këtë mënyrë).

Ne përdorim gjithashtu cookie për:

Përmirësuar faqen e internetit dhe sigurohu që shërbimet e faqes së internetit të përdoren plotësisht

- Njohur përdoruesit që na kanë vizituar më parë
- Matur trafikun dhe shitjet në Bonbona.al

Ne përdorim gjithashtu cookie për:

Përmirësuar faqen e internetit dhe sigurohhu që shërbimet e faqes së internetit të përdoren plotësisht

- Njohur përdoruesit që na kanë vizituar më parë
- Matur trafikun dhe shitjet në Bonbona.al
- Reklamim të synuar për vizitorë unikë

Si mund të fshij cookies?

Je penduar që ke pranuar më parë cookies? Gjithmonë ke mundësinë të ndryshosh cilësimet dhe të fshish skedarët nga kompjuteri ose smartphone. Kjo mund të bëhet, për shembull, në mënyrën e mëposhtme: në Chrome, cookie-t fshihen nën menynë "Cilësimet" -> "Pastro informacionin e webfaqes", ku shënon "Cookies dhe të dhëna të tjera të webfaqes", dhe në Internet Explorer, ti fshin cookies në menynë "Vegla" - > "Siguria" -> "Fshi Historinë e Shfletimit".

Disa arsye për të dashur cookies:

Ata i tregojnë faqes së internetit nëse je regjistruar apo jo

Ata na tregojnë se çfarë vendos në karrocën tënd të blerjeve (po sikur të merrje të dikujt tjetër, do të ishte vërtet e çrregullt?! Faleminderit cookies që mbani shënim karrocat e blerjeve!)

Ata e kuptojnë atë që po shiko në uebsajt, kështu që ti nuk e sheh "Bajpall" si një rekomandim për ty kur në fakt po shikon gamën tonë të çokollatës

Kafe + blerje = e vërtetë