Heqës i qimeve me kristal (Depilator)

Lek 2,600.00 Lek 1,900.00 RUAJ 27%
Heqësi i qimeve me kristal është një produkt inovativ dhe efikas për largimin e qimeve të padëshiruara nga trupi. Ky produkt është zgjidhja përfundimtare për largimin e qimeve pa dhimbje dhe afatgjatë që e lë lëkurën tuaj të butë sikurse me trajtime profesionale në qendra bukurie.

Ngjyra: Ari

Ari
E kaltër
Vjollcë

Madhësia: 10.5 x 6 x 3.5 cm

10.5 x 6 x 3.5 cm

Materiali: ABS

ABS
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-01
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Rreth Heqësit të qimeve me kristal

Thuaj lamtumirë trajtimeve të shtrenjta me lazer dhe depilimit të dhimbshëm, dhe mirprite tani heqësin e qimeve pa dhimbje dhe të ripërdorshëm.

Heqësi i qimeve me kristal është një produkt inovativ dhe efikas për largimin e qimeve të padëshiruara nga trupi. Ky produkt është zgjidhja përfundimtare për largimin e qimeve pa dhimbje dhe afatgjatë që e lë lëkurën tuaj të butë sikurse me trajtime profesionale në qendra bukurie.

Heqësi eksfolon qelizat e vdekura të lëkurës dhe përdoret në zonat e trupit si në këmbë, krahë, shpinë, dhe në zona të tjera. Kristalet e tij të vogla frikohen në lëkurë për të larguar qimet dhe përmirësojnë tonin e lëkurës tuaj, duke e lënë atë të pastër dhe të lëmuar. Falë teknologjisë së tij inovativ, produkti është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës dhe nuk shkakton inflamacion, irritim ose acarim.

Ky produkt ofron një alternativë më të lehtë dhe më të lirë se metoda tradicionale të depilimit si depilimi me shirita, kremrat, depilimi me lazer, ose rruajtje me brisk. Ndryshe nga metodat tradicionale që mund të shkaktojnë irritime në lëkurë, heqësi jonë pa dhimbje rrëshqet butësisht mbi lëkurën tuaj pa asnjë shqetësim. Gjithashtu, nuk do të keni nevojë për udhëtime në sallone depilimi për trajtime të shtrejnjta. Ju mund ta përdorni heqësin në shtëpi në kohën tuaj të lirë dhe pa shpenzuar para.

Si të përdorni produktin

Për të përdorur heqësin e qimeve me kristal, fërkojeni me lëvizje rrethore zonën e trupit ku dëshironi të largoni qimet. Për të shfrytëzuar në mënyrë maksimale produktin, rekomandohet të përdoret dy herë në javë për një periudhë prej 5 deri në 15 minutash për herë.

Mirëmbajtja e produktit

Produkti është i lehtë për t'u bartur dhe për t'u pastruar. Megjithatë për të siguruar që heqësi i qimeve pa dhimbje vazhdon të funksionojë në mënyrë të duhur dhe për të ruajtur kushtet higjenike të tij është e rëndësishme që produkti të lahet rregullisht. Pas përdorimit, duhet të pastrohet me kujdes me një leckë të butë dhe ndoshta pak ujë dhe sapun. Kjo do të ndihmojë për të larguar mbetjet e mundshme të qimeve ose qelizave të lëkurës dhe për të parandaluar ndërtimin e baktereve ose ndotjes .
Informacion shtes
Ngjyra

Ari, E kaltër, Vjollcë

Madhësia

10.5 x 6 x 3.5 cm

Materiali

ABS