Masazhues Abdominal

Lek 3,500.00
Ngritni udhëtimin tuaj të mirëqenies me masazhuesin tonë abdominal, me dridhje dhe ngrohje me frekuencë të lartë për një përvojë qetësuese. Ky rrip me valë është ideal për lehtësimin e dhimbjeve muskulore dhe dhimbjeve menstruale, duke ofruar rehati dhe transportueshmëri.

Me një bateri të integruar me kapacitet të madh, shijoni komoditetin e përdorimit të këtij rripi kudo që ju nevojitet. Dizajni shumëfunksional përmirëson qarkullimin e gjakut dhe metabolizmin dhe promovon lëvizje më të shëndetshme të zorrëve. Është gjithashtu i dobishëm për rikthimin e formës së trupit pas lindjes.

Ngjyra: E bardhë

E bardhë
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-374-WHT
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Ngritni udhëtimin tuaj të mirëqenies me masazhuesin tonë abdominal, me dridhje dhe ngrohje me frekuencë të lartë për një përvojë qetësuese. Ky rrip me valë është ideal për lehtësimin e dhimbjeve muskulore dhe dhimbjeve menstruale, duke ofruar rehati dhe transportueshmëri.

Me një bateri të integruar me kapacitet të madh, shijoni komoditetin e përdorimit të këtij rripi kudo që ju nevojitet. Dizajni shumëfunksional përmirëson qarkullimin e gjakut dhe metabolizmin dhe promovon lëvizje më të shëndetshme të zorrëve. Është gjithashtu i dobishëm për rikthimin e formës së trupit pas lindjes.

I krijuar me një guaskë të qëndrueshme nga materiali ABS dhe një rrip të rregullueshëm të belit të bërë nga fibra rrjetë poliester, ky masazhues siguron cilësi afatgjatë, rehati, frymëmarrje dhe thithje të djersës. Përjetoni fuqinë transformuese të masazhuesit tonë abdominal për një mënyrë jetese më të gjallë dhe më të shëndetshme.

Informacion shtes
Ngjyra

E bardhë