Seti i thonjve me Poly Gel (Arti i Thonjve)

Lek 4,600.00
Ju prezantojmë setin tonë të thonjve me poly gel, zgjidhja perfekte për secilën nga ju që dëshironi thonj të bukur me cilësi saloni, pa shpenzime të mëdha. Me gjithçka të nevojshme të përfshirë, mund të krijoni modele thonjsh të fundit në komoditetin e shtëpisë suaj.

Seti ynë përfshin materiale cilësore të lartë, duke përfshirë xhel akrilik që ofron një përfundim më të butë dhe më natyral se xhel ndërtimi tradicional. Ju do të jeni në gjendje të krijoni artin tuaj të veçantë të thonjve me polygel, nga shkëlqimet deri te dizajnet më të hollë.

Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-21
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Rreth  Setit të thonjve me Poly Gel

Ju prezantojmë setin tonë të thonjve me poly gel, zgjidhja perfekte për secilën nga ju që dëshironi thonj të bukur me cilësi saloni, pa shpenzime të mëdha. Me gjithçka të nevojshme të përfshirë, mund të krijoni modele thonjsh të fundit në komoditetin e shtëpisë suaj.

Seti ynë përfshin materiale cilësore të lartë, duke përfshirë xhel akrilik që ofron një përfundim më të butë dhe më natyral se xhel ndërtimi tradicional. Ju do të jeni në gjendje të krijoni artin tuaj të veçantë të thonjve me polygel, nga shkëlqimet deri te dizajnet më të hollë.

Si të përdorni produktin

Përdorimi i setit tonë është i thjeshtë. Filloni duke fshirë lehtësisht sipërfaqen e thonjëve dhe duke aplikuar një shtresë të hollë të bazës. Kurojeni nën një dritare UV/LED dhe zgjidhni madhësinë dhe formën e përsosur për tipsat e thonjëve. Aplikoni xhelin në kalupin e thonjës dhe përdorni lapsin e artit të thonjëve dhe solucionin e lëkures për të bërë xhelin të butë. Bashkojeni atë me thonjët tuaj të vërtetë dhe kuroni nën dritaren UV/LED. Hiqni tipsin e thonjës, rrafshoni dhe polirni thonjët deri në perfeksion dhe aplikoni shtresën e sipërme. Kurojeni sërish nën dritaren UV/LED dhe lejoni kreativitetin tuaj të shkëlqejë me dizajnet tuaja të kënaqshme.

Seti ynë i thonjve me poly gel është i përshtatshëm për ata që duan të kursenë para dhe të kenë ende thonjë të bukur dhe seksi. Është gjithashtu një dhuratë e shkëlqyeshme për çdo person që është e fiksuar tek thonjtë. Zbuloni mundësitë e pa kufi të thonjve me Polygel setin tonë, i cili ofron pajisjet e përsosura për thonjë të cilësisë që mund të përdorni në shtëpi. Mos pritni më gjatë për të shijuar lehtësinë e të pasurit thonjë të bukur në çdo kohë dhe në çdo vend. Merrn setin e thonjve me poly gel sot!