Stretcher i Qafës

Lek 2,800.00 Lek 2,500.00 RUAJ 11%
Zbuloni lehtësim me strecherin tonë të qafës, e krijuar për një seancë të shpejtë ditore 8-minutëshe për të reduktuar dhimbjen e qafës, tensionin, dhimbjet e kokës dhe migrenën. Kjo pajisje e krijuar në mënyrë ergonomike siguron siguri, rehati dhe përdorim të lehtë, duke promovuar qëndrimin e duhur të qafës dhe duke siguruar tërheqje të qafës së mitrës.

Ngjyra: E kaltër

E kaltër
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-371-BLU
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Zbuloni lehtësim me strecherin tonë të qafës, e krijuar për një seancë të shpejtë ditore 8-minutëshe për të reduktuar dhimbjen e qafës, tensionin, dhimbjet e kokës dhe migrenën. Kjo pajisje e krijuar në mënyrë ergonomike siguron siguri, rehati dhe përdorim të lehtë, duke promovuar qëndrimin e duhur të qafës dhe duke siguruar tërheqje të qafës së mitrës.

Lehtësoni pa mundim ngurtësimin e qafës, qafën ushtarake, qafën e drejtë dhe më shumë me jastëkun tonë tërheqës të qafës. Kjo pajisje ndihmon në rivendosjen e lakimit të qafës, lehtësimin e dhimbjes dhe rregullimin e shtrirjes së shtyllës kurrizore.

Përjetoni lehtësinë e përdorimit me stretcherin tonë të qafës. Shtrihuni, lëreni kokën tuaj të shtrijë butësisht muskujt e sipërm të shpatullës dhe qafës, duke reduktuar dhimbjet e kokës, migrenën, dhimbjen kronike të qafës dhe shtrëngimin e nervave. Ngritni mirëqenien tuaj me stretcherin tonë të qafës – çelësi juaj për lehtësimin e dhimbjes së qafës dhe përmirësimin e qëndrimit.

Informacion shtes
Ngjyra

E kaltër