Furçë Silikoni për Fytyrën

Lek 3,400.00
Prezantimi i furçës sonë silikoni për fytyrën, një kujdes thelbësor për lëkurën me veçori të avancuara për rezultate optimale. Me 3 mënyra, 3 drita LED dhe shkallë të papërshkueshme nga uji IPX7, kjo furçë ofron funksionalitet të gjithanshëm, duke përfshirë funksionin inovativ EMS.

Përjetoni pastrimin e thellë, kujdesin kryesor me EMS, dritat me ngjyra të lëkurës dhe masazhin me dridhje për një rutinë gjithëpërfshirëse të kujdesit të lëkurës. E krijuar në rozë, e kaltër ose e gjelbër nga materiali i qëndrueshëm ABS, kjo furçë kombinon stilin me funksionalitetin.

Ngjyra: Rozë

Rozë
E kaltër
E gjelbër
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-354-PNK
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Prezantimi i furçës sonë silikoni për fytyrën, një kujdes thelbësor për lëkurën me veçori të avancuara për rezultate optimale. Me 3 mënyra, 3 drita LED dhe shkallë të papërshkueshme nga uji IPX7, kjo furçë ofron funksionalitet të gjithanshëm, duke përfshirë funksionin inovativ EMS.

Përjetoni pastrimin e thellë, kujdesin kryesor me EMS, dritat me ngjyra të lëkurës dhe masazhin me dridhje për një rutinë gjithëpërfshirëse të kujdesit të lëkurës. E krijuar në rozë, e kaltër ose e gjelbër nga materiali i qëndrueshëm ABS, kjo furçë kombinon stilin me funksionalitetin.

Mundësuar nga një bateri 400 mAh, funksioni i karikimit USB siguron komoditet. Duke funksionuar me një tension pune prej DC 5V 1A, shijoni përdorimin e vazhdueshëm me një kohë të shpejtë karikimi 2-3 orë. Me një frekuencë vibrimi prej 5300 herë në minutë, kjo furçë silikoni fytyre rrit regjimin tuaj të kujdesit të lëkurës, duke promovuar një çehre rrezatuese dhe të rinovuar.

Informacion shtes
Ngjyra

Rozë, E kaltër, E gjelbër