Furçë Silikoni për Pastrimi dhe Masazh

Lek 2,800.00
Ju prezantojmë furçën tonë për pastrimin e masazhit silikoni, një mrekulli e kujdesit të lëkurës e krijuar për rezultate optimale. Me teknologjinë Sonic Vibration, kjo furçë ofron pastrim të thellë të poreve, duke nxitur përthithjen e produkteve të kujdesit të lëkurës dhe duke përmirësuar pastrimin e fytyrës.

Ngjyra: Rozë

Rozë
E kaltër
E gjelbër
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-357-PNK
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Ju prezantojmë furçën tonë për pastrimin e masazhit silikoni, një mrekulli e kujdesit të lëkurës e krijuar për rezultate optimale. Me teknologjinë Sonic Vibration, kjo furçë ofron pastrim të thellë të poreve, duke nxitur përthithjen e produkteve të kujdesit të lëkurës dhe duke përmirësuar pastrimin e fytyrës.

E krijuar nga materialet si silikoni + ABS në ngjyrë rozë, e gjelbër ose e katër, kjo furçë shërben si masazhues për kujdesin e lëkurës për fytyrën dhe sytë, duke shfaqur një dizajn të papërshkueshëm nga uji me një vlerësim IPX7 për përdorim të gjithanshëm.

Funksionet e furçës shtrihen në heqjen e pikave të zeza, reduktimin e rrudhave të syve dhe masazhin e syve për relaksim, reduktimin e rrathëve të errët dhe përtëritje të përgjithshme të fytyrës. Kapaciteti 200 mAh, rregullimi i frekuencës me 6 shpejtësi dhe karikimi USB me një bateri litiumi të ringarkueshme të integruar sigurojnë komoditet.

Funksiononi me fuqi dalëse 5V/1A, me një kohë të shpejtë karikimi 2-orëshe duke siguruar 30 ditë përdorim (dy herë në ditë, 2 minuta çdo herë). Me një nivel të papërshkueshëm nga uji IPX7 dhe një frekuencë dridhjesh prej 6000 rpm/minutë, kjo furçë pastrimi masazhi silikoni u përshtatet burrave dhe grave, duke ofruar një zgjidhje gjithëpërfshirëse për kujdesin e lëkurës. Ngritni rutinën tuaj me këtë mjet unisex, të gjithanshëm për lëkurë rrezatuese dhe të rinovuar.

Informacion shtes
Ngjyra

Rozë, E kaltër, E gjelbër