Heqës e pikave të zeza me bateri (me 3 koka thithëse)

Lek 2,800.00
Prezantimi ynë për heqësin e pikave të zeza me bateri - zgjidhjen tuaj portative për lëkurë më të pastër. Me 3 koka thithëse dhe një sistem të fuqishëm vakumi, kjo pajisje ofron heqjen efektive të pikave të zeza dhe të bardha. Thithja me vakum forcon lëkurën parandalon depozitimin e melaninës dhe përmirëson çehren.
I krijuar në të bardhë të hijshme me material ABS, një ekran LED dhe qarqe të integruara, ky heqës i pikave të zeza ofron tre nivele thithjeje me një gamë prej 58 kpa-65 kpa. Mundësuar nga 2 bateri AAA, voltazhi nominal është 3.7V, me fuqi nominale 2.5W dhe tension pune 3V.

Ngjyra: E bardhë

E bardhë
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-335-WHT
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Prezantimi ynë për heqësin e pikave të zeza me bateri - zgjidhjen tuaj portative për lëkurë më të pastër. Me 3 koka thithëse dhe një sistem të fuqishëm vakumi, kjo pajisje ofron heqjen efektive të pikave të zeza dhe të bardha. Thithja me vakum forcon lëkurën parandalon depozitimin e melaninës dhe përmirëson çehren.

I krijuar në të bardhë të hijshme me material ABS, një ekran LED dhe qarqe të integruara, ky heqës i pikave të zeza ofron tre nivele thithjeje me një gamë prej 58 kpa-65 kpa. Mundësuar nga 2 bateri AAA, voltazhi nominal është 3.7V, me fuqi nominale 2.5W dhe tension pune 3V.

Ideale për një rutinë të shpejtë të kujdesit të lëkurës, përdorni dy ose tre herë në javë për 2 minuta, duke u siguruar që çdo zonë të mos qëndrojë më shumë se 3 sekonda. Përmirësoni kujdesin e lëkurës tuaj me komoditetin e heqësit tonë të pikave të zeza me bateri - zgjidhja perfekte në lëvizje.

Informacion shtes
Ngjyra

E bardhë