Rul Akulli për Fytyrë dhe Trup

Lek 2,800.00
Prezantimi ynë i rul akullit për fytyrë dhe trup, një mjet i gjithanshëm për kujdesin e lëkurës i krijuar për lehtësim dhe përtëritje optimale të lëkurës. Me terapinë e ftohtë për të qetësuar lëkurën dhe për të skalitur vijën e nofullës, ky rul shërben edhe si masazhues i muskujve, duke lehtësuar dhimbjet e muskujve dhe duke nxitur qarkullimin limfatik.

Me një kokë të shkëputshme për pastrim dhe mirëmbajtje të lehtë, ky rul akulli është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës: normale, të thatë, të yndyrshme dhe të kombinuar. Shijoni komoditetin e funksionimit pa bateri, duke ju lejuar ta përdorni kudo.

Ngjyra: Rozë

Rozë
Vjollcë
E kaltër
E gjelbër
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-351-PNK
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Prezantimi ynë i rul akullit për fytyrë dhe trup, një mjet i gjithanshëm për kujdesin e lëkurës i krijuar për lehtësim dhe përtëritje optimale të lëkurës. Me terapinë e ftohtë për të qetësuar lëkurën dhe për të skalitur vijën e nofullës, ky rul shërben edhe si masazhues i muskujve, duke lehtësuar dhimbjet e muskujve dhe duke nxitur qarkullimin limfatik.

Me një kokë të shkëputshme për pastrim dhe mirëmbajtje të lehtë, ky rul akulli është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës: normale, të thatë, të yndyrshme dhe të kombinuar. Shijoni komoditetin e funksionimit pa bateri, duke ju lejuar ta përdorni kudo.

Rul Akulli për Fytyrë dhe Trup është zgjidhja juaj e preferuar për lehtësimin e dhimbjeve, qetësimin e lëkurës dhe masazhin e fytyrës dhe trupit në shtëpi. Përfshijeni atë në rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës para dhe pas procedurave kozmetike, të tilla si trajtimet me lazer, botox ose aplikime me derma roller.

I disponueshëm në një larmi ngjyrash - rozë, vjollcë, e kaltër dhe e gjelbër - dhe i punuar nga materiali i qëndrueshëm ABS, ky rul akulli është shtesa perfekte për regjimin tuaj të bukurisë. Përmirësoni kujdesin tuaj të lëkurës me fuqinë rinovuese të rulit tonë të akullit të fytyrës sot!

Informacion shtes
Ngjyra

Rozë, Vjollcë, E kaltër, E gjelbër