Skin Gym Beauty Lifter T Bar Vibrues

Lek 2,500.00
Skin Gym Beauty Lifter Vibrating T Bar është një rul inovativ i fytyrës që përdor teknologjinë vibruese për të ringjallur lëkurën tuaj. Koka e saj me shirit T në formë unike imiton efektet e një masazhi të butë, duke ndihmuar në ngritjen dhe skalitjen e lëkurës tuaj ndërsa e rrotulloni pajisjen nga jashtë dhe lart mbi konturet e fytyrës.

Ngjyra: Ngjyrë ari

Ngjyrë ari
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-347-GLD
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Rreth Skin Gym Beauty Lifter T Bar Vibrues

Skin Gym Beauty Lifter Vibrating T Bar është një rul inovativ i fytyrës që përdor teknologjinë vibruese për të ringjallur lëkurën tuaj. Koka e saj me shirit T në formë unike imiton efektet e një masazhi të butë, duke ndihmuar në ngritjen dhe skalitjen e lëkurës tuaj ndërsa e rrotulloni pajisjen nga jashtë dhe lart mbi konturet e fytyrës.

Ky mjet vibrues i fytyrës është shtesa perfekte për rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës, pasi rrit dhe stimulon qarkullimin e gjakut dhe furnizimin me oksigjen në lëkurë. Roli ndihmon në përmirësimin e elasticitetit dhe qëndrueshmërisë së lëkurës duke reduktuar rrathët e errët poshtë syve dhe rrudhat rreth syve, ballit dhe qafës. Mund të përdoret çdo ditë vetëm ose në kombinim me produktet tuaja të preferuara për kujdesin e lëkurës, duke rritur përthithjen e përbërësve dhe duke ringjallur lëkurën tuaj, duke ju lënë një shkëlqim vesë.

Skin Gym Beauty Lifter Vibrating T Bar është një mjet inovator bukurie i krijuar për të skalitur dhe përcaktuar fytyrën tuaj, duke ju ndihmuar gjithashtu të relaksoheni. Mund të lehtësojë tensionin e fytyrës dhe të ndihmojë në tonifikimin e kontureve të fytyrës, duke ju dhënë luksin e përditshëm të një masazhi në shtëpi për të zbutur dhe skalitur përkohësisht lëkurën.

Si të përdorni produktin

Për ta përdorur, thjesht aplikoni serumin tuaj të lëkurës ose hidragelin hialuronik në lëkurën e sapo pastruar dhe lëvizni butësisht T-Barin lart midis vetullave për 60 sekonda me lëvizje të vogla. Mbi buzë, mbajeni shiritin horizontalisht dhe kaloni përgjatë anëve për 15 sekonda—përsëriteni 6 herë.

Investoni në Skin Gym Beauty Lifter Vibrating T Bar sot dhe provoni përfitimet e këtij mjeti bukurie që ndryshon lojën për veten tuaj. Thuajini lamtumirë lëkurës së zbehtë dhe të lodhur dhe përshëndetje lëkurës me shkëlqim me T Barin Vibrues të Skin Gym Beauty Lifter.

Informacion shtes
Ngjyra

Ngjyrë ari