Spatula Ultrasonike e Lëkurës

Lek 3,100.00
Ngritni rutinën tuaj të kujdesit me spatulën ultrasonike të lëkurës! Mundësuar nga teknologjia e dridhjeve jonike me ultratinguj, është e përshtatshme për përdoruesit dhe e lehtë për t'u mësuar. E krijuar në ngjyrë të bardhë elegante nga materiali ABS i qëndrueshëm dhe qarqe të integruara, kjo pajisje heq papastërtitë dhe trajton shqetësimet e plakjes, duke eliminuar rrudhat dhe relaksimin e lëkurës.

Ngjyra: E bardhë

E bardhë
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-339-WHT
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Ngritni rutinën tuaj të kujdesit me spatulën ultrasonike të lëkurës! Mundësuar nga teknologjia e dridhjeve jonike me ultratinguj, është e përshtatshme për përdoruesit dhe e lehtë për t'u mësuar. E krijuar në ngjyrë të bardhë elegante nga materiali ABS i qëndrueshëm dhe qarqe të integruara, kjo pajisje heq papastërtitë dhe trajton shqetësimet e plakjes, duke eliminuar rrudhat dhe relaksimin e lëkurës.

Përjetoni përfitimet e 24,000 dridhjeve në sekondë, duke siguruar një proces pastrimi të plotë dhe të butë. Spatula ultrasonike e lëkurës është e pajisur me një bateri 350 mAh për karikim të përshtatshëm USB. Duke funksionuar me një tension pune prej 3,7 V dhe fuqi 3 W, ai ofron një përvojë të qetë të kujdesit të lëkurës.

Me një kohë të shpejtë karikimi 1,5-2 orë, shijoni afërsisht 2 orë përdorim efikas. Përmirësoni regjimin tuaj të kujdesit për lëkurën me këtë shpatull të fuqishme dhe elegante ultrasonike të lëkurës, e krijuar për të rritur shkëlqimin dhe vitalitetin e lëkurës tuaj. Lëshoni potencialin e teknologjisë ultrasonike për një çehre të rinovuar.

Informacion shtes
Ngjyra

E bardhë