Aybikestil

Ndaj sipas:
Test Product
34363840

Test Product

Lek 10.00
Introducing our stylish Beige Long Buttoned Shirt Dress, a versatile addition to your wardrobe. This dress effortlessly combines fashion and comfort, offering a chic and timeless look for any occasion....
Fustan i Gjatë me Butona në Ngjyrën Bezhë

Fustan i Gjatë me Butona në Ngjyrën Bezhë

Lek 7,700.00
Ju prezantojmë fustan tonë elegante të gjatë me butona në ngjyrën bezë, një shtesë e gjithanshme për veshjet tuaja. Ky fustan kombinon pa mundim modën dhe komoditetin, duke ofruar një...
Pantallona të Gjera Ngjyrë e Kaltër me Pile të Dyfishta dhe me Vija

Pantallona të Gjera Ngjyrë e Kaltër me Pile të Dyfishta dhe me Vija

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë pantallonat tona me plisa të gjera të kaltërta, një shtesë në modë për veshjet tuaja. Të punuara me pëlhurë të cilësisë së lartë, këto pantallona ofrojnë rehati dhe...
Fustan Viskozë me Printim me Lule të Bardha dhe Detaje me Stampim

Fustan Viskozë me Printim me Lule të Bardha dhe Detaje me Stampim

Lek 5,200.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të lezetshëm viskoze me printim me lule të bardha dhe detaje me stampim, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. I punuar me pëlhurë viskoze me...
Pantallona Klasike të Përshtatura me Prerje Karrote Ngjyrë e Kaltër

Pantallona Klasike të Përshtatura me Prerje Karrote Ngjyrë e Kaltër

Lek 6,500.00
Ju prezantojmë pantallonat tona klasike të përshtatura me prerje karrote, një shtesë e përjetshme dhe e gjithanshme për veshjen tuaj. Të punuara me pëlhurë të cilësisë së lartë, këto pantallona...
Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Salmon

Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Salmon

Lek 7,600.00
Prezantimi i fustanit tonë këmishë me kopsa ngjyrë salmon - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit për gruan moderne. Ky fustan është i dizajnuar me një përshtatje të...
Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë e Kaltër e Errët

Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 7,600.00
Prezantimi i fustanit tonë këmishë me kopsa ngjyrë e kaltër e errët - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit për gruan moderne. Ky fustan është i dizajnuar me...
Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Bezhë

Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Bezhë

Lek 7,600.00
Prezantimi i fustanit tonë këmishë me kopsa ngjyrë bezhë - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit për gruan moderne. Ky fustan është i dizajnuar me një përshtatje të...
Pantallona Të Zeza me Varka

Pantallona Të Zeza me Varka

Lek 6,200.00
Prezantimi i pantallonave të zeza me varka – një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit për fashionistet moderne. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje ndaj detajeve, duke shfaqur...
Pantallona Kafe me Varka

Pantallona Kafe me Varka

Lek 6,200.00
Prezantimi i pantallonave kafe me varka – një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit për fashionistet moderne. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje ndaj detajeve, duke shfaqur xhepa...
Pantallona Ngjyrë Guri me Varka

Pantallona Ngjyrë Guri me Varka

Lek 6,200.00
Prezantimi i pantallonave kafe me varka – një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit për fashionistet moderne. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje ndaj detajeve, duke shfaqur xhepa...
Triko Piqué e Thurur me Vija të Zeza

Triko Piqué e Thurur me Vija të Zeza

Lek 4,800.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur me vija të zeza – një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër...
Xhaketë Ngjyrë Vizon me Valë Pufi

Xhaketë Ngjyrë Vizon me Valë Pufi

Lek 8,300.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse ngjyrë vizon me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një siluetë të...
Xhaketë e Kaltër e Errët me Valë Pufi

Xhaketë e Kaltër e Errët me Valë Pufi

Lek 8,300.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse të kaltër të errët me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një...
Xhaketë Ngjyrë Koci me Valë Pufi

Xhaketë Ngjyrë Koci me Valë Pufi

Lek 8,300.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse ngjyrë koci me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një siluetë të...
Xhaketë e Zezë me Valë Pufi

Xhaketë e Zezë me Valë Pufi

Lek 8,300.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse të zezë me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një siluetë të...
Fustan i Zi me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Fustan i Zi me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Lek 7,300.00
Prezantimi i fustanit tonë të zi me jakë të rregullueshme me rrip - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit që përmirëson pa mundim deklaratën tuaj të modës. Përqafoni...
Fustan i Kaltër i Errët me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Fustan i Kaltër i Errët me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Lek 0.00 – Lek 73,000.00
Prezantimi i fustanit tonë të kaltër të errët me jakë të rregullueshme me rrip - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit që përmirëson pa mundim deklaratën tuaj të...
Fustan Khaki me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Fustan Khaki me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Lek 7,300.00
Prezantimi i fustanit tonë khaki me jakë të rregullueshme me rrip - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit që përmirëson pa mundim deklaratën tuaj të modës. Përqafoni përshtatjen...
Fund i Kaltër i Errët në Formë Zile me Xhepa Puff

Fund i Kaltër i Errët në Formë Zile me Xhepa Puff

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë fundin tonë të kaltër të errët në formë zile me xhepa puff, një pjesë e modës që ndërthur pa mundim stilin dhe rehatinë. Ky fund është dizenjuar me...
Fund Ngjyrë Koci në Formë Zile me Xhepa Puff

Fund Ngjyrë Koci në Formë Zile me Xhepa Puff

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë fundin tonë ngjyrë koci në formë zile me xhepa puff, një pjesë e modës që ndërthur pa mundim stilin dhe rehatinë. Ky fund është dizenjuar me një siluetë...
Fund Ngjyrë Vizon në Formë Zile me Xhepa Puff

Fund Ngjyrë Vizon në Formë Zile me Xhepa Puff

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë fundin tonë ngjyrë vizon në formë zile me xhepa puff, një pjesë e modës që ndërthur pa mundim stilin dhe rehatinë. Ky fund është dizenjuar me një siluetë...
Fund i Zi në Formë Zile me Xhepa Puff

Fund i Zi në Formë Zile me Xhepa Puff

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë fundin tonë të zi në formë zile me xhepa puff, një pjesë e modës që ndërthur pa mundim stilin dhe rehatinë. Ky fund është dizenjuar me një siluetë...
Fund i Kaltër i Errët i Fryrë në Formë Balone

Fund i Kaltër i Errët i Fryrë në Formë Balone

Lek 9,100.00
Ju prezantojmë fundin tonë të kaltër të errët të fryrë në formë balone - një deklaratë e modës që ndërthur në mënyrë të përsosur stilin dhe rehatinë. Ky fund i...