Tunika

Ndaj sipas:
Tunik me Valë Ngjyrë e Zezë

Tunik me Valë Ngjyrë e Zezë

Lek 5,600.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë e zezë, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke...
Tunik me Valë Ngjyrë e Kaltër e Errët

Tunik me Valë Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 5,600.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë e katër e errët, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj...
Tunik me Valë Ngjyrë Kafe

Tunik me Valë Ngjyrë Kafe

Lek 5,600.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë kafe, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke shfaqur...
Tunik me Valë Ngjyrë Ecru

Tunik me Valë Ngjyrë Ecru

Lek 5,600.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë ecru, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke shfaqur...
Tunik me Valë Ngjyrë Bezhë

Tunik me Valë Ngjyrë Bezhë

Lek 5,600.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë bezhë, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke shfaqur...
Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë e Zezë

Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë e Zezë

Lek 6,200.00
Prezantimi i tunikës sonë me rrip anësor ngjyrë e zezë – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe funksionalitetit. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo tunikë...
Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Bezhë

Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Bezhë

Lek 6,200.00
Prezantimi i tunikës sonë me rrip anësor ngjyrë bezhë – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe funksionalitetit. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo tunikë përmban...
Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Gri e Errët

Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Gri e Errët

Lek 6,200.00
Prezantimi i tunikës sonë me rrip anësor ngjyrë gri e errët – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe funksionalitetit. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo...
Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Kafe

Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Kafe

Lek 6,200.00
Prezantimi i tunikës sonë me rrip anësor ngjyrë kafe – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe funksionalitetit. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo tunikë përmban...