Funde

Ndaj sipas:
Fund i Plisuar për Gra

Fund i Plisuar për Gra

Lek 4,800.00
Ju prezantojmë fundin tonë të shkëlqyeshëm të plisuar për gra, një pjesë kohëtare që shpërfaqë elegancën dhe stilin. I disponueshëm në katër ngjyra të mahnitshme - të zezë, të kaltër,...
Fund i Kaltër i Errët në Formë Zile me Xhepa Puff

Fund i Kaltër i Errët në Formë Zile me Xhepa Puff

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë fundin tonë të kaltër të errët në formë zile me xhepa puff, një pjesë e modës që ndërthur pa mundim stilin dhe rehatinë. Ky fund është dizenjuar me...
Fund Ngjyrë Koci në Formë Zile me Xhepa Puff

Fund Ngjyrë Koci në Formë Zile me Xhepa Puff

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë fundin tonë ngjyrë koci në formë zile me xhepa puff, një pjesë e modës që ndërthur pa mundim stilin dhe rehatinë. Ky fund është dizenjuar me një siluetë...
Fund Ngjyrë Vizon në Formë Zile me Xhepa Puff

Fund Ngjyrë Vizon në Formë Zile me Xhepa Puff

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë fundin tonë ngjyrë vizon në formë zile me xhepa puff, një pjesë e modës që ndërthur pa mundim stilin dhe rehatinë. Ky fund është dizenjuar me një siluetë...
Fund i Zi në Formë Zile me Xhepa Puff

Fund i Zi në Formë Zile me Xhepa Puff

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë fundin tonë të zi në formë zile me xhepa puff, një pjesë e modës që ndërthur pa mundim stilin dhe rehatinë. Ky fund është dizenjuar me një siluetë...
Fund i Kaltër i Errët i Fryrë në Formë Balone

Fund i Kaltër i Errët i Fryrë në Formë Balone

Lek 9,100.00
Ju prezantojmë fundin tonë të kaltër të errët të fryrë në formë balone - një deklaratë e modës që ndërthur në mënyrë të përsosur stilin dhe rehatinë. Ky fund i...
Fund Ngjyrë Koci i Fryrë në Formë Balone

Fund Ngjyrë Koci i Fryrë në Formë Balone

Lek 9,100.00
Ju prezantojmë fundin tonë ngjyrë koci të fryrë në formë balone - një deklaratë e modës që ndërthur në mënyrë të përsosur stilin dhe rehatinë. Ky fund i madh ka...
Fund i Gjerë Elastik prej Lëkure Ngjyrë e Zezë me Prerje të Lirshme

Fund i Gjerë Elastik prej Lëkure Ngjyrë e Zezë me Prerje të Lirshme

Lek 6,700.00
Ju prezantojmë fundin tonë elastik prej lëkure i zi me prerje të lirshme, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. I punuar me kujdes dhe vëmendje ndaj...
Fund i Gjerë Elastik prej Lëkure Ngjyrë Kafe me Prerje të Lirshme

Fund i Gjerë Elastik prej Lëkure Ngjyrë Kafe me Prerje të Lirshme

Lek 6,700.00
Ju prezantojmë fundin tonë elastik prej lëkure ngjyrë kafe me prerje të lirshme, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. I punuar me kujdes dhe vëmendje ndaj...
Fund i Gjerë Elastik prej Lëkure Ngjyrë Ecru me Prerje të Lirshme

Fund i Gjerë Elastik prej Lëkure Ngjyrë Ecru me Prerje të Lirshme

Lek 6,700.00
Ju prezantojmë fundin tonë elastik prej lëkure ngjyrë ecru me prerje të lirshme, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. I punuar me kujdes dhe vëmendje ndaj...
Fund i Gjerë Relaksues me Varg Ngjyrë e Zezë

Fund i Gjerë Relaksues me Varg Ngjyrë e Zezë

Lek 5,800.00
Ju prezantojmë fundin tonë të gjerë relaksues me varg ngjyrë e zezë - mishërimi i rehatisë dhe stilit. Ky fund është i dizajnuar me detaje të përpikta, me rrathë të...
Fund i Gjerë Relaksues me Varg Ngjyrë e Kaltër e Errët

Fund i Gjerë Relaksues me Varg Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 5,800.00
Ju prezantojmë fundin tonë të gjerë relaksues me varg ngjyrë e kaltër e errët - mishërimi i rehatisë dhe stilit. Ky fund është i dizajnuar me detaje të përpikta, me...
Fund i Gjerë Relaksues me Varg Ngjyrë Bezhë

Fund i Gjerë Relaksues me Varg Ngjyrë Bezhë

Lek 5,800.00
Ju prezantojmë fundin tonë të gjerë relaksues me varg ngjyrë bezhë - mishërimi i rehatisë dhe stilit. Ky fund është i dizajnuar me detaje të përpikta, me rrathë të shumtë...
Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë e Zezë

Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë e Zezë

Lek 6,800.00
Prezantimi i fundit tonë të gjerë voluminoz ngjyrë e zezë – një përzierje perfekte e stilit dhe komoditetit. Ky fund i gjithanshëm është krijuar për të rritur elegancën tuaj me...
Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë Kafe

Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë Kafe

Lek 6,800.00
Prezantimi i fundit tonë të gjerë voluminoz ngjyrë kafe – një përzierje perfekte e stilit dhe komoditetit. Ky fund i gjithanshëm është krijuar për të rritur elegancën tuaj me veçoritë...
Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë Deve

Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë Deve

Lek 6,800.00
Prezantimi i fundit tonë të gjerë voluminoz ngjyrë deve – një përzierje perfekte e stilit dhe komoditetit. Ky fund i gjithanshëm është krijuar për të rritur elegancën tuaj me veçoritë...
Fund-Pantallona Klasike me Vija

Fund-Pantallona Klasike me Vija

Lek 3,800.00
Jemi të kënaqur që ju prezantojmë shtesën tonë më të fundit në koleksion - fund-pantallona me vija. Duke u prodhuar nga materialet më cilësore, këta fund-pantallona janë projektuar me një...
Fund i plisuar me rrip kryqëzues

Fund i plisuar me rrip kryqëzues

Lek 3,400.00
Rivendosni lojën tuaj të modës me fundin tonë të shkurtër e të plisuar me rripin kryqëzues të modës. Kujdesi i veçantë i materialeve të cilësisë së lartë, e bën këtë...
Fund me Detaj me Lidhje

Fund me Detaj me Lidhje

Lek 4,300.00
Prezantojmë fundin tonë të modës me detaj me lidhje, një shtesë e përsosur për gardërobën tuaj të përditshme. Ky fund lëvizës ka një detaj tërheqës me lidhje që i jep...
Fund i Gjerë me Plisa

Fund i Gjerë me Plisa

Lek 9,100.00
Prezantimi ynë i fundit të gjerë me plisa - një dëshmi e vërtetë e sofistikimit dhe feminitetit. Ky fund deri në kyçin e këmbës është një kryevepër që nxjerr elegancë...
Fund i Gjerë me Plisa

Fund i Gjerë me Plisa

Lek 9,100.00
Prezantimi ynë i fundit të gjerë me plisa - një dëshmi e vërtetë e sofistikimit dhe feminitetit. Ky fund deri në kyçin e këmbës është një kryevepër që nxjerr elegancë...
Fund i Gjerë si Mjellmë me Xhepa dhe Detaje me Plisa në Ngjyrën Ecru

Fund i Gjerë si Mjellmë me Xhepa dhe Detaje me Plisa në Ngjyrën Ecru

Lek 10,500.00
Prezantimi i mishërimit të elegancës dhe stilit, fundi i gjerë si mjellmë me xhepa dhe detaje me plisa në ngjyrën ecru. Ky fund i hollë është një bashkim i bukurisë...
Fund i Gjerë i Detajuar me Xhepa në Ngjyrën Ecru

Fund i Gjerë i Detajuar me Xhepa në Ngjyrën Ecru

Lek 7,200.00
Prezantimi i fundit të gjerë të detajuar me xhepa në ngjyrën ecru – një mishërim i vërtetë i bukurisë dhe sofistikimit në një pjesë elegante. Ngritni lojën tuaj të modës...
Mini Fund i Plisuar i Modës

Mini Fund i Plisuar i Modës

Lek 3,200.00
Rritni stilin tuaj me fundin tonë të shkurtër të plisuar të modës! I punuar me materiale cilësore, kështu që ky fund do të përforcojë siluetën tuaj duke siguruar një komoditet...