Këmisha

Ndaj sipas:
Këmishë e Zëzë Elegante prej Pambuk Sateni

Këmishë e Zëzë Elegante prej Pambuk Sateni

Lek 0.00
Prezantimi i këmishës të zëzë elegante prej pambuk sateni – një përzierje e përsosur e elegancës dhe rehatisë. Kjo këmishë krenohet me një jakë këmishë, pranga të trasha dhe mëngë...
Këmishë e Kaltër Elegante prej Pambuk Sateni

Këmishë e Kaltër Elegante prej Pambuk Sateni

Lek 0.00
Prezantimi i këmishës të kaltër elegante prej pambuk sateni – një përzierje e përsosur e elegancës dhe rehatisë. Kjo këmishë krenohet me një jakë këmishë, pranga të trasha dhe mëngë...
Këmishë Ecru Elegante prej Pambuk Sateni

Këmishë Ecru Elegante prej Pambuk Sateni

Lek 0.00
Prezantimi i këmishës ecru elegante prej pambuk sateni – një përzierje e përsosur e elegancës dhe rehatisë. Kjo këmishë krenohet me një jakë këmishë, pranga të trasha dhe mëngë shalqiri...
Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë e Zezë

Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë e Zezë

Lek 0.00
Prezantimi i këmishës tonë të shkurtër me xhep ngjyrë e zezë - mishërimi i rehatisë dhe stilit për veshjen e përditshme. Kjo pjesë e gjithanshme përmban një përshtatje të relaksuar,...
Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë e Kaltër e Errët

Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 0.00
Prezantimi i këmishës tonë të shkurtër me xhep ngjyrë e katër e errët - mishërimi i rehatisë dhe stilit për veshjen e përditshme. Kjo pjesë e gjithanshme përmban një përshtatje...
Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë Bezhë

Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë Bezhë

Lek 0.00
Prezantimi i këmishës tonë të shkurtër me xhep ngjyrë bezhë - mishërimi i rehatisë dhe stilit për veshjen e përditshme. Kjo pjesë e gjithanshme përmban një përshtatje të relaksuar, e...
Fustan Këmishë

Fustan Këmishë

Lek 3,300.00
Ju prezantojmë fustan këmishën tonë të bukur dhe seksi, një shtesë e magjishme për garderobën tuaj që kombinon lehtësisht stilin dhe çarmatinë. Ky veshje e shumëpërdorshme është projektuar për të...