Xhaketa

Ndaj sipas:
Xhaketë Ngjyrë Vizon me Valë Pufi

Xhaketë Ngjyrë Vizon me Valë Pufi

Lek 0.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse ngjyrë vizon me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një siluetë të...
Xhaketë e Kaltër e Errët me Valë Pufi

Xhaketë e Kaltër e Errët me Valë Pufi

Lek 0.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse të kaltër të errët me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një...
Xhaketë Ngjyrë Koci me Valë Pufi

Xhaketë Ngjyrë Koci me Valë Pufi

Lek 0.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse ngjyrë koci me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një siluetë të...
Xhaketë e Zezë me Valë Pufi

Xhaketë e Zezë me Valë Pufi

Lek 0.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse të zezë me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një siluetë të...
Xhaketë e Shkurtër e Zezë

Xhaketë e Shkurtër e Zezë

Lek 0.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë të shkurtër të zezë, një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo xhaketë përmban një mbyllje të ndërthurur të sofistikuar dhe mëngë me kopsa...
Xhaketë e Shkurtër Krem

Xhaketë e Shkurtër Krem

Lek 0.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë të shkurtër krem, një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo xhaketë përmban një mbyllje të ndërthurur të sofistikuar dhe mëngë me kopsa për...
Xhaketë e Shkurtër Kafe

Xhaketë e Shkurtër Kafe

Lek 0.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë të shkurtër kafe, një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo xhaketë përmban një mbyllje të ndërthurur të sofistikuar dhe mëngë me kopsa për...
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Zezë

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Zezë

Lek 0.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë e zezë - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur parasysh komoditetin,...
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Kaltër e Errët

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 0.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë e kaltër e errët - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur...
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Kafe

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Kafe

Lek 0.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë kafe - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur parasysh komoditetin, duke...
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Deve

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Deve

Lek 0.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë deve - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur parasysh komoditetin, duke...
Xhaketë Klasike e Kaltër me Vija dhe Palosje të Dyfishtë në Gjoks

Xhaketë Klasike e Kaltër me Vija dhe Palosje të Dyfishtë në Gjoks

Lek 7,300.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë klasike të kaltër me vija dhe palosje të dyfishtë në gjoks - mishërimi i sofistikimit dhe elegancës së përjetshme. Ngritni stilin tuaj me këtë gardërobë thelbësore...
Xhaketë Ngjyrë Ecru me Plisa në Formë Mjellme

Xhaketë Ngjyrë Ecru me Plisa në Formë Mjellme

Lek 15,300.00
Prezantimi i xhaketës ngjyrë ecru me plisa në formë mjellme - një kulm elegance dhe rafinimi në fushën e modës. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo veshje...
Xhaketë Prej Liri në Ngjyrën Kafe

Xhaketë Prej Liri në Ngjyrën Kafe

Lek 6,100.00
Prezantimi i mishërimit të sofistikimit dhe bukurisë në formën e xhaketës sonë prej liri në ngjyrën kafe. E krijuar me vëmendje maksimale ndaj detajeve, kjo xhaketë prej liri është një...
Xhaketë Ngjyrë e Zezë me Plisa në Formë Mjellme

Xhaketë Ngjyrë e Zezë me Plisa në Formë Mjellme

Lek 15,300.00
Prezantimi i xhaketës ngjyrë e zezë me plisa në formë mjellme - një kulm elegance dhe rafinimi në fushën e modës. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo...