Pardesy

Ndaj sipas:
Pardesy Elegant i Bardhë

Pardesy Elegant i Bardhë

Lek 21,000.00Lek 19,000.00
Prezantimi i pardesyt elegant të bardhë - një shkrirje e joshjes dhe sofistikimit që ripërcakton artin e veshjeve të sipërme. Kjo pjesë e hollë nuk është vetëm një pallto; është...
Pardesy Elegant i Zi

Pardesy Elegant i Zi

Lek 21,000.00
Prezantimi i pardesyt elegant të zi - një shkrirje e joshjes dhe sofistikimit që ripërcakton artin e veshjeve të sipërme. Kjo pjesë e hollë nuk është vetëm një pallto; është...