Blazer

Ndaj sipas:
Xhaketë e Shkurtër e Zezë
I ri

Xhaketë e Shkurtër e Zezë

Lek 9,100.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë të shkurtër të zezë, një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo xhaketë përmban një mbyllje të ndërthurur të sofistikuar dhe mëngë me kopsa...
Xhaketë e Shkurtër Krem
I ri

Xhaketë e Shkurtër Krem

Lek 9,100.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë të shkurtër krem, një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo xhaketë përmban një mbyllje të ndërthurur të sofistikuar dhe mëngë me kopsa për...
Xhaketë e Shkurtër Kafe
I ri

Xhaketë e Shkurtër Kafe

Lek 9,100.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë të shkurtër kafe, një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo xhaketë përmban një mbyllje të ndërthurur të sofistikuar dhe mëngë me kopsa për...