Bukuria dhe Shëndeti

Ndaj sipas:
Heqës e pikave të zeza me bateri (me 3 koka thithëse)

Heqës e pikave të zeza me bateri (me 3 koka thithëse)

Lek 2,800.00
Prezantimi ynë për heqësin e pikave të zeza me bateri - zgjidhjen tuaj portative për lëkurë më të pastër. Me 3 koka thithëse dhe një sistem të fuqishëm vakumi, kjo...
Heqës i Pikave të Zeza e Ringarkueshme (me 6 koka thithëse)

Heqës i Pikave të Zeza e Ringarkueshme (me 6 koka thithëse)

Lek 2,600.00
Prezantojmë heqësin tonë të rikarikueshëm të pikave të zeza, të pajisur me 6 koka thithëse dhe një sistem të fuqishëm vakumi për kujdes efektiv të lëkurës. Kjo pajisje jo vetëm...
Heqës i Pikave të Zeza me Karikues me 4 Koka Thithëse

Heqës i Pikave të Zeza me Karikues me 4 Koka Thithëse

Lek 3,500.00Lek 3,000.00
Prezantimi ynë për heqjen e pikave të zeza të rikarikueshme, një pajisje revolucionare për kujdesin e lëkurës, e krijuar për të eliminuar pa mundim pikat e zeza dhe papastërtitë kokëfortë...
Heqës Vizual i Pikave të Zeza me 3 Koka Thithëse

Heqës Vizual i Pikave të Zeza me 3 Koka Thithëse

Lek 6,000.00
Ngritni rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën me heqësin tonë vizual të pikave të zeza, që përmban teknologjinë më të fundit për një përvojë profesionale spa në komoditetin e shtëpisë...
Heqës i Pikave të Zeza (me 3 koka thithëse)

Heqës i Pikave të Zeza (me 3 koka thithëse)

Lek 6,000.00Lek 5,800.00
Përmirësoni kujdesin tuaj për lëkurën me heqjen tonë të dukshme të pikave të zeza, me 3 koka thithëse për trajtim profesional spa në shtëpi. Pajisja jonë synon pikat e zeza...
Makinë silikoni për pastrimin e fytyrës

Makinë silikoni për pastrimin e fytyrës

Lek 3,700.00
Rreth Makinës për pastrimin e fytyrës Përjetoni zgjidhjen përfundimtare për një rutinë të butë dhe efektive të pastrimit të fytyrës me makinën për pastrimin e fytyrës silikoni. Kjo furçë përdor...
Skin Gym Beauty Lifter T Bar Vibrues

Skin Gym Beauty Lifter T Bar Vibrues

Lek 2,500.00
Rreth Skin Gym Beauty Lifter T Bar Vibrues Skin Gym Beauty Lifter Vibrating T Bar është një rul inovativ i fytyrës që përdor teknologjinë vibruese për të ringjallur lëkurën tuaj. Koka...
Rrip menstrual (Rip mbështetës menstrual, Rrip për lehtësim të dhimbjeve)

Rrip menstrual (Rip mbështetës menstrual, Rrip për lehtësim të dhimbjeve)

Lek 3,900.00
Rreth Rripit Menstrual Rripi menstrual - zgjidhja juaj përfundimtare për menstruacione të rehatshme dhe pa vështirësi. Rripi ynë i avancuar i mbështetjes menstruale përfshin teknologjinë më të fundit të ngrohjes...
Heqës i pikave të zeza (me 5 koka thithëse )

Heqës i pikave të zeza (me 5 koka thithëse )

Lek 2,900.00
Rreth Heqësit të pikave të zeza Thuaj lamtumirë pikave të zeza kokëfortë dhe përshëndetje lëkurës së përsosur dhe rrezatuese me heqësin tonë të fuqishëm të pikave të zeza. Heqësi ynë...
Rol Akulli

Rol Akulli

Lek 3,200.00
Rreth Rol Akullit Rula jonë revolucionare e akullit është këtu - mjeti perfekt i kujdesit të lëkures që do te transformoje rutinen tuaj të bukurisë. Kjo rule e lehte është...
Derma Roller (Microneedling)

Derma Roller (Microneedling)

Lek 2,600.00
Rreth Derma Roller Maksimizoni kujdesin e lëkurës tuaj me derma rollerin tonë, një pajisje për kujdesin e lëkurës e cila stimulon rinovimin e qelizave të lëkurës, nxit prodhimin e kolagjenit...
Heqës i qimeve me kristal (Depilator)

Heqës i qimeve me kristal (Depilator)

Lek 2,600.00Lek 1,900.00
Rreth Heqësit të qimeve me kristal Thuaj lamtumirë trajtimeve të shtrenjta me lazer dhe depilimit të dhimbshëm, dhe mirprite tani heqësin e qimeve pa dhimbje dhe të ripërdorshëm. Heqësi i...