Rroba

Ndaj sipas:
Tunik me Valë Ngjyrë Kafe
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë Kafe

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë kafe, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke shfaqur...
Tunik me Valë Ngjyrë Ecru
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë Ecru

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë ecru, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke shfaqur...
Tunik me Valë Ngjyrë Bezhë
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë Bezhë

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë bezhë, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke shfaqur...
Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë e Zezë
I ri

Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë e Zezë

Lek 6,200.00
Prezantimi i këmishës tonë të shkurtër me xhep ngjyrë e zezë - mishërimi i rehatisë dhe stilit për veshjen e përditshme. Kjo pjesë e gjithanshme përmban një përshtatje të relaksuar,...
Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë e Kaltër e Errët
I ri

Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 6,200.00
Prezantimi i këmishës tonë të shkurtër me xhep ngjyrë e katër e errët - mishërimi i rehatisë dhe stilit për veshjen e përditshme. Kjo pjesë e gjithanshme përmban një përshtatje...
Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë Bezhë
I ri

Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë Bezhë

Lek 6,200.00
Prezantimi i këmishës tonë të shkurtër me xhep ngjyrë bezhë - mishërimi i rehatisë dhe stilit për veshjen e përditshme. Kjo pjesë e gjithanshme përmban një përshtatje të relaksuar, e...
Triko Piqué e Thurur Ngjyrë Guri
I ri

Triko Piqué e Thurur Ngjyrë Guri

Lek 6,900.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur ngjyrë guri – një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër e rehatshme,...
Triko Piqué e Thurur e Zezë
I ri

Triko Piqué e Thurur e Zezë

Lek 6,900.00Lek 5,700.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur të zezë – një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër e rehatshme,...
Triko Piqué e Thurur Ecru
I ri

Triko Piqué e Thurur Ecru

Lek 6,900.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur ecru – një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër e rehatshme, falë...
Triko Piqué e Thurur Ngjyrë Deve
I ri

Triko Piqué e Thurur Ngjyrë Deve

Lek 5,700.00 – Lek 6,900.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur ngjyrë deve– një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër e rehatshme, falë...
Pantallona Lëkure Kafe në Formë Karrote
I ri

Pantallona Lëkure Kafe në Formë Karrote

Lek 7,800.00
Ju prezantojmë pantallonat tona lëkurë kafe në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe, këto pantallona mburren me një...
Pantallona Lëkure të Zeza në Formë Karrote
I ri

Pantallona Lëkure të Zeza në Formë Karrote

Lek 7,800.00
Ju prezantojmë pantallonat tona lëkurë të zeza në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe, këto pantallona mburren me...
Pantallona Lëkure Ecru në Formë Karrote
I ri

Pantallona Lëkure Ecru në Formë Karrote

Lek 7,800.00
Ju prezantojmë pantallonat tona lëkurë ecru në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe, këto pantallona mburren me një...
Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë e Zezë
I ri

Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë e Zezë

Lek 8,100.00
Prezantimi i fundit tonë të gjerë voluminoz ngjyrë e zezë – një përzierje perfekte e stilit dhe komoditetit. Ky fund i gjithanshëm është krijuar për të rritur elegancën tuaj me...
Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë Kafe
I ri

Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë Kafe

Lek 8,100.00
Prezantimi i fundit tonë të gjerë voluminoz ngjyrë kafe – një përzierje perfekte e stilit dhe komoditetit. Ky fund i gjithanshëm është krijuar për të rritur elegancën tuaj me veçoritë...
Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë Deve
I ri

Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë Deve

Lek 8,100.00
Prezantimi i fundit tonë të gjerë voluminoz ngjyrë deve – një përzierje perfekte e stilit dhe komoditetit. Ky fund i gjithanshëm është krijuar për të rritur elegancën tuaj me veçoritë...
Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë e Zezë
I ri

Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë e Zezë

Lek 27,000.00
Ju prezantojmë pallton tonë kashmiri me xhepa ngjyrë e zezë, një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit. Kjo pallto përmban një përshtatje të relaksuar që nuk bën kompromis me...
Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Kafe
I ri

Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Kafe

Lek 27,000.00
Ju prezantojmë pallton tonë kashmiri me xhepa ngjyrë kafe, një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit. Kjo pallto përmban një përshtatje të relaksuar që nuk bën kompromis me stilin....
Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Bezhë
I ri

Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Bezhë

Lek 27,000.00
Ju prezantojmë pallton tonë kashmiri me xhepa ngjyrë bezhë, një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit. Kjo pallto përmban një përshtatje të relaksuar që nuk bën kompromis me stilin....
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Zezë
I ri

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Zezë

Lek 8,800.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë e zezë - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur parasysh komoditetin,...
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Kaltër e Errët
I ri

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 8,800.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë e kaltër e errët - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur...
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Kafe
I ri

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Kafe

Lek 8,800.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë kafe - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur parasysh komoditetin, duke...
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Deve
I ri

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Deve

Lek 8,800.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë deve - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur parasysh komoditetin, duke...
Bluzë me Bel të Shkurtër Ngjyrë Vizon
I ri

Bluzë me Bel të Shkurtër Ngjyrë Vizon

Lek 7,900.00
Ju prezantojmë bluzën tonë me bel të shkurtër ngjyrë vizon - mishërimi i rehatisë dhe stilit për veshjet tuaja! Kjo bluzë e gjithanshme është e përkryer si për raste të...