Aybikestil

Ndaj sipas:
Test Product
34363840

Test Product

Lek 10.00
Introducing our stylish Beige Long Buttoned Shirt Dress, a versatile addition to your wardrobe. This dress effortlessly combines fashion and comfort, offering a chic and timeless look for any occasion....
Fustan i Gjatë me Butona në Ngjyrën Bezhë

Fustan i Gjatë me Butona në Ngjyrën Bezhë

Lek 7,700.00
Ju prezantojmë fustan tonë elegante të gjatë me butona në ngjyrën bezë, një shtesë e gjithanshme për veshjet tuaja. Ky fustan kombinon pa mundim modën dhe komoditetin, duke ofruar një...
Fustan Viskozë me Printim me Lule të Bardha dhe Detaje me Stampim

Fustan Viskozë me Printim me Lule të Bardha dhe Detaje me Stampim

Lek 5,200.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të lezetshëm viskoze me printim me lule të bardha dhe detaje me stampim, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. I punuar me pëlhurë viskoze me...
Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Salmon

Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Salmon

Lek 7,600.00
Prezantimi i fustanit tonë këmishë me kopsa ngjyrë salmon - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit për gruan moderne. Ky fustan është i dizajnuar me një përshtatje të...
Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë e Kaltër e Errët

Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 7,600.00
Prezantimi i fustanit tonë këmishë me kopsa ngjyrë e kaltër e errët - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit për gruan moderne. Ky fustan është i dizajnuar me...
Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Bezhë

Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Bezhë

Lek 7,600.00
Prezantimi i fustanit tonë këmishë me kopsa ngjyrë bezhë - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit për gruan moderne. Ky fustan është i dizajnuar me një përshtatje të...
Fustan i Zi me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Fustan i Zi me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Lek 7,300.00
Prezantimi i fustanit tonë të zi me jakë të rregullueshme me rrip - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit që përmirëson pa mundim deklaratën tuaj të modës. Përqafoni...
Fustan i Kaltër i Errët me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Fustan i Kaltër i Errët me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Lek 0.00 – Lek 73,000.00
Prezantimi i fustanit tonë të kaltër të errët me jakë të rregullueshme me rrip - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit që përmirëson pa mundim deklaratën tuaj të...
Fustan Khaki me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Fustan Khaki me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Lek 7,300.00
Prezantimi i fustanit tonë khaki me jakë të rregullueshme me rrip - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit që përmirëson pa mundim deklaratën tuaj të modës. Përqafoni përshtatjen...
Fustan Ngjyrë e Bardhë me Sfond Krep me Valëza

Fustan Ngjyrë e Bardhë me Sfond Krep me Valëza

Lek 7,400.00
Ju prezantojmë fustanin tonë elegant me sfond krep të bardhë, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. I punuar me pëlhurë krep me cilësi të lartë, ky fustan ofron një...
Fustan Venus me Mëngë të Rrudhura Ngjyrë Guri

Fustan Venus me Mëngë të Rrudhura Ngjyrë Guri

Lek 6,600.00
Ju prezantojmë fustanin tonë Venus me mëngë të rrudhura ngjyrë guri, një shtesë mahnitëse në gardërobën tuaj. Ky fustan kombinon dizajnin e modës me një prekje elegance, duke ofruar një...
Fustan Viskozë me Printim me Lule të Kaltërta dhe Detaje me Stampim

Fustan Viskozë me Printim me Lule të Kaltërta dhe Detaje me Stampim

Lek 5,200.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të lezetshëm me viskozë me printim me lule të kaltërta me detaje me stampim, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. I punuar me pëlhurë viskoze...
Fustan Ngjyrë e Kaltër me Sfond Krep me Valëza

Fustan Ngjyrë e Kaltër me Sfond Krep me Valëza

Lek 7,400.00
Ju prezantojmë fustanin tonë elegant ngjyrë e kaltër me sfond krep me valëza, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. I punuar me pëlhurë krep me cilësi të lartë, ky...
Fustan Venus me Mëngë të Rrudhura Ngjyrë e Kaltër

Fustan Venus me Mëngë të Rrudhura Ngjyrë e Kaltër

Lek 6,600.00
Ju prezantojmë fustanin tonë mahnitës me mëngë të rrudhur në ngjyrën e kaltër, një domosdoshmëri për veshjet tuaja. Ky fustan mishëron një shkrirje perfekte të stilit dhe elegancës, duke shfaqur...
Fustan Krep Ngjyrë e Kaltër me Butona dhe të Çara Anësore

Fustan Krep Ngjyrë e Kaltër me Butona dhe të Çara Anësore

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të shkëlqyeshëm me butona ngjyrë e kaltër - mishërimi i sofistikimit dhe bukurisë së përjetshme. Ngrini stilin tuaj me këtë veshje elegante që kombinon në mënyrë...
Fustan Viskozë me Printim Mini Lulesh dhe Detaje me Stampim

Fustan Viskozë me Printim Mini Lulesh dhe Detaje me Stampim

Lek 5,200.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të lezetshëm viskoze me printim mini lulesh dhe detaje me stampim, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. I punuar me pëlhurë viskoze me cilësi të...
Fustan Massey i Gjatë me Butona dhe Model Krep

Fustan Massey i Gjatë me Butona dhe Model Krep

Lek 5,600.00
Ju prezantojmë fustanin massey të gjatë me butona dhe model krep, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. I punuar me pëlhurë krep me cilësi të lartë, ky fustan ofron...
Fustan Herb i Gjatë me Butona dhe Model Krep

Fustan Herb i Gjatë me Butona dhe Model Krep

Lek 5,600.00
Ju prezantojmë fustanin herb të gjatë me butona dhe model krep, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. I punuar me pëlhurë krep me cilësi të lartë, ky fustan ofron...
Fustan Geo i Gjatë me Butona dhe Model Krep

Fustan Geo i Gjatë me Butona dhe Model Krep

Lek 5,600.00
Ju prezantojmë fustanin tonë elegant geo të gjatë me butona dhe model krep, një shtesë e domosdoshme për veshjet tuaja. I punuar me pëlhurë krep me cilësi të lartë, ky...
Fustan Ngjyrë Rozë me Sfond Krep me Valëza

Fustan Ngjyrë Rozë me Sfond Krep me Valëza

Lek 7,400.00
Ju prezantojmë fustanin tonë mahnitës ngjyrë rozë me sfond krep me valëza, një domosdoshmëri për veshjet tuaja. I punuar me pëlhurë krep me cilësi të lartë, ky fustan ofron një...
Fustan Flake i Gjatë me Butona dhe Model Krep

Fustan Flake i Gjatë me Butona dhe Model Krep

Lek 5,600.00
Ju prezantojmë fustanin tonë elegant flake të gjatë me butona dhe model krep, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. I punuar me pëlhurë krep me cilësi të lartë, ky...
Fustan i Fryrë si Mjellmë në Ngjyrën Ecru

Fustan i Fryrë si Mjellmë në Ngjyrën Ecru

Lek 22,470.00
Prezantimi i fustanit të fryrë si mjellmë në ngjyrën ecru - një mishërim i elegancës dhe bukurisë që zbukuron çdo hap që hidhni. Kjo kryevepër deri në kyçin e këmbës...
Fustan i Gjatë me Butona në Ngjyrën Ecru

Fustan i Gjatë me Butona në Ngjyrën Ecru

Lek 7,700.00
Ju prezantojmë fustanin tonë elegant të gjatë me butona në ngjyrën ecru, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. Ky fustan kombinon pa mundim modën dhe shkathtësinë, duke ofruar një...
 Fustan Ngjyrë Krem me Sfond Krep me Valëza

Fustan Ngjyrë Krem me Sfond Krep me Valëza

Lek 0.00 – Lek 7,400.00
Ju prezantojmë fustanin tonë elegant ngjyrë krem me sfond krep me velëza, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. I punuar me pëlhurë krep me cilësi të lartë, ky fustan...